Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
#16820480 #22 üzenetére
többé kevésbé igen, így van. a gyakorlati használatnak két érdemi akadálya tud lenni, az egyik a nem uniform és gyakran kriptográfiai hitelesítéssel nehezített boot process, a másik meg a kulcshardverekhez való normális driverek hiánya.
ha érdekel nézz körül a postmarketOS wikin és fórumokon, ezek a srácok okostelefonokkal foglalkoznak ilyen fronton
a random eszközökre 3rd-party OS teelepítése mindig is hit or miss volt főleg ha a gyártó ezt nem támogatja érdemben legalább egy SDK-val.
az ARM-es cuccok igazából egy másik szempontból érdekes kérdés, ez pedig maga a hardver nyers teljesítménye. a RPi4 már egy értelmes lépés volt az office desktop replacement felé, viszont komolyabb számítási teljesítményű ARM-es masina momentán kb az M1 Mac meg egy-két obscure devboard (jó, nyilván túloztam, vannak szerver boardok de azokhoz képest még a M1 is aprópénz)
szóval én inkább ezért vagyok kíváncsi mert ez végre egy ilyen fronton használható(bb) vasnak ígérkezik, szóval megéri vele mint desktop foglalkozni ha megfizethető áron lesz. -
hallador
addikt
válasz
#16820480 #22 üzenetére
Na ebbe ne menjünk bele egy olyan videót nem láttam amin VMet akartak futtatni, ellentétben mindenki videót vág 13“on. Ami ideális nem?
Nem olcsó az EliteBook, de a 32 GB memória, meg az 1 tb disk azért ma is rendben van.
Aztán a programok hiányát meg nem fogja kárpótolni hogy a nagy része csak rosetta2vel megy, kiemeltél egy elemet abból egy elemet amit leírtam aztán azon lovagolsz. Az mondjuk nem zavar, hogy 13" nem alakalmas videó munkára...Amúgy ha valaki fejleszt szerinted min fogja kipróbálni először a cuccot? Csak kérdezem...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ezzel a korábbinál sokkal olcsóbban tesztelhetők lesznek a natívan ARM-ra fordított alkalmazások.
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest