- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Én elvagyok a virtuális billentyűzettel. Azzal mi a gondod? Mondjuk én emuelec-et használok, retropie-nál nem tudom, hogy van-e. Nincs is billentyűzet kötve az enyémre, csak egy USB-s mini, egyedül az esc gombot használom, egyedül PSP emulálásnál. C64-nél, de szerintem amigánál is van virtuális billentyűzet, a játék futásáig elvagyok vele, mire túlverekedem magam az általad leírt dolgokon, 1 játékos, örök élet, space avagy runstop. Soha nem volt a közelemben sem Amiga, így aztán lehet rajta kulturáltabb a Turrican is, ha egyszer azt nem úgy szoktam meg, hanem 16 színnel, akkor nem érdekel.Az igazi az volna, ha vennék egy HQ Megacade-ot, aztán semmi dolgom nincs, de még jobb az volna, ha azt én építeném meg, egy asztali gép, egy erőmű, s akkor mehet a ps2, a gamecube, a wii is, de a franc aki annyit költ rá. Nem volna rossz, de ez elsősorban inkább birtoklási vágy és hát maga a sikerélmény, hogy megtudtam csinálni, nem több, hisz koromból adódóan, nekem ha konzol, akkor nintendo (persze sárga kazis volt, azt se tudtuk, hogy az nem eredeti), ha PC-s játék, akkor a DOS-os játékok és C64, ha játéktermi játékok, akkor meg CPS, NeoGeo.
Amúgy Naomi-hoz nem találok egy működő biost, rengeteget próbáltam már, valamelyiknél az md5 nem stimmelt, valamelyiknél stimmel ugyan, de el nem indul egy játék sem. Egyszer sikerült, de huszadjára. Le is van töltve kb. annyi és nem tudom melyik volt az, hiába próbálgatom egyesével, nem jön össze újra... =/ Na ez az, amit feladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Pimoroni tetszetős szettjével bizonyos fokig újraélhetjük gyermekkorunk digitális álmait.
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Starlink
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Gamer - MSI Z890 Tomahawk + Intel Ultra 9 285K + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest