Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod mi a vicces? Leginkább már csak off-topic-okat olvasgatok. Mert ott nincs cicaharc, avagy maximum vicces formában. És több, relevánsabb információt lehet ott összeszedni, mint adott esetben a kapcsolódó szakmaiban.
(#2) Tim82:
Tisztában vagyok a szabállyal - és úgy vélem ez nem is volt ellene. Persze, lehet hirdetésnek venni, hogy rákérdezek egy ócskaság árára, ha nagyon úgy akarja valaki nézni... De, mindegy is, nem ezen akadtam fenn. Meg úgy igazából, ezzel a törpénéssel csordult túl a pohár és idesírtam a fájdalmam.
Köszi szépen a topikot, rákérdezek ott!
Mondjuk, nem tudom hogy lehet feltenni azt a kérdést, hogy " szerintetek mennyit ér? ", hogy valaki ne lássa bele az eladási szándékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- mini karc a képen! HP EliteDisplay E243m full HD IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Spectre x360 16 2-in-1 16" QHD+ IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest