Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz kohai #849 üzenetére

De harcolsz és esik néha. Nem rosszabb pénzszerzés mint más. Mondjuk tényleg ritka. Amikor rámásztak a haverok, akkor tán egy esett nekik egész nap. Máskor godnolom semmi. Tegnap viszont nagy szerényen belinkelte egyikük a kapást. Piszok mázlisták. Ők találtak és loptak is már thunderfát is. Ja, meg elvileg akkro ma este "érik" be az új rekorddöntögető telepített rengeteg is.

Elég elégtelen az infóáramlás a patchelésről. Állítólag szerda délután 6 fele lesz elérhető Aurória. Sokan ellőtték a puskaport már tegnap. Több(tíz)ezernyi tax certificate áron alul kirakva azért nekem picit gyanus volt. Sebaj. Azon is gazdagszok. Csak ne engem vágjanak ki miatta ha mégis borul a bili. :C

A Pálinka Traders mostanság nem túl aktív. Átigazoltatok az Immortalsba, vagy nem volt időtök. Csúcsidőben egyszem magam azért nem megnyugtató érzés. Hülye kockának érzem magam ilyenkor. :DDD
    Több aktív ismerős volt a "Family" listámon, mint a guildben összesen egész nap... Nem vagyok egy vezéralkat. Hogy került a kormánykerék az én kezembe? Valaki átvenné az irányítást?

Új hozzászólás Aktív témák