- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
whitezo88 #368 üzenetére
Ennyi erővel a Wow vagy bármi más is lehet P2W (goldsellertől megveszi a goldot, majd sok goldért leviteti magát raidekre lootért)... Az ilyen játékosok gyorsan kihalnak, mert sosem fogják megkapni egy játéktól azt amire vágynak.
Amúgy én is vettem 1 havi Patront, nem a P2W miatt, hanem egyszerűen sokalltam a 4-6 órás várakozási időket. Így kevesebb, persze azóta élvezem is bőven az előnyöket (azóta van már 2 kisfarmom, egy lerakott ház, 2 nagyfarm, Farm Cart, szóval beindult a móka). Patron meg amúgy is kellene, mert a housing rendszer a gyengém bírom ezeket a dolgokat, az, hogy az endgame itt várfoglalós PvP már csak hab a tortán.
-
Ghoosty
őstag
válasz
whitezo88 #368 üzenetére
Én az alapján szoktam kategorizálni, hogy P2W, hogy egyáltalán el lehet-e érni bármit pénz nélkül illetve, hogy ha el is lehet, mennyi plusz játékidőbe kerül.
Amiket most olvasok, hogy pár nap alatt ki lehet farmolni a havi patronhoz szükséges apex-et, az teljesen belefér. Mondjuk, ha ez tényleg konkrét farmolást jelent, az gond, de nekem anno WoW-ban, mindig volt pénzem, pedig szó szoros értelmében sose farmoltam, csak ameddig raid/dungeon/PvP behívásra vártam, addig hasznosan töltöttem az időt és nem költöttem feleslegesen. Ha ez elég lesz itt is, akkor nem lesz gond. (Mondjuk pont azt olvastam, hogy nincs group finder szóval ez az elmélet hátránnyal indul.) -
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest