Új hozzászólás Aktív témák
-
H@lede
tag
Véleményem szerint ez a játék nem a SOLO karrierről szól, egyedül nem sok mindent lehet elérni benne (tisztelet a kivételnek), ha valaki archeagezni akar az kénytelen lesz keresni magának egy bandát vagy egy guildet és onnantól kezdve már adja magát minden. Ha te carpentryvel foglalkozol én nem azt fogom húzni lesz aki rucit tud majd craftolni lesz aki ékszert és így szépen össze lehet rakni a karaktereket.
A dark runneremet én is most félreteszem mert nem tudok neki normális fegyvert szerezni emberi értéken. Viszont van a bandában aki bowokat craftol így felhúzom az archerymet én is és craftoltatok vele valami bowot majd magamnak közben meg sajtot gyártok cinderből gwenoidba meg lesem az AH-t hát ha találok vmi balféket
Ja és hozzáteszem zöld GHA setben vagyok és még nem is fullos a set csak 6/7 de nekem most még elég.
-
mikromanus
veterán
Vagy kifarmolod, avgy legyártod, vagy megveszed. Lehet választani. Ha megveszed, akkoe drága. ha kifarmolod, akkoe hosszú idő. Ha legyártod akkor csak drága és sok laborpont. Ez ilyen játék be kell fektetni rá. Időt, labort, vagy épp a termelésre ugyanígy goldot/időt (farmeszköz, hajó, esetleg méhész vagy telkes költségek, apex, worker poti).
A fegyverben a Hasla elég erős közepes. Oda is jó a jó csapat, meg a kevésbé lusta oldal hogy ne csak békében farmolhass. Nem teljesíthetetlen, de elég idegesítő. A dungeonokn hosszú idő ha alulképzett vagy alulgearelt a karaktered. A craft meg a költségek miatt hosszú idő. Sok úton el lehet érni a célt. Nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest