- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
H@lede
tag
Véleményem szerint ez a játék nem a SOLO karrierről szól, egyedül nem sok mindent lehet elérni benne (tisztelet a kivételnek), ha valaki archeagezni akar az kénytelen lesz keresni magának egy bandát vagy egy guildet és onnantól kezdve már adja magát minden. Ha te carpentryvel foglalkozol én nem azt fogom húzni lesz aki rucit tud majd craftolni lesz aki ékszert és így szépen össze lehet rakni a karaktereket.
A dark runneremet én is most félreteszem mert nem tudok neki normális fegyvert szerezni emberi értéken. Viszont van a bandában aki bowokat craftol így felhúzom az archerymet én is és craftoltatok vele valami bowot majd magamnak közben meg sajtot gyártok cinderből gwenoidba meg lesem az AH-t hát ha találok vmi balféket
Ja és hozzáteszem zöld GHA setben vagyok és még nem is fullos a set csak 6/7 de nekem most még elég.
-
mikromanus
veterán
Vagy kifarmolod, avgy legyártod, vagy megveszed. Lehet választani. Ha megveszed, akkoe drága. ha kifarmolod, akkoe hosszú idő. Ha legyártod akkor csak drága és sok laborpont. Ez ilyen játék be kell fektetni rá. Időt, labort, vagy épp a termelésre ugyanígy goldot/időt (farmeszköz, hajó, esetleg méhész vagy telkes költségek, apex, worker poti).
A fegyverben a Hasla elég erős közepes. Oda is jó a jó csapat, meg a kevésbé lusta oldal hogy ne csak békében farmolhass. Nem teljesíthetetlen, de elég idegesítő. A dungeonokn hosszú idő ha alulképzett vagy alulgearelt a karaktered. A craft meg a költségek miatt hosszú idő. Sok úton el lehet érni a célt. Nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest