Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croatush
tag
Ha optikai kábelekkel hálóznak be egy területet, az azt is jelenti, hogy elérhetővé válik pl iskolák és egyéb intézmények számára is, akik meg jó sok munkaállomás között oszthatják el, illetve egyéb szép dolgokat is csinálhatnak vele (webszerverek stb...).
Ennek a lépésnek - ahogy azt írják is - a legfontosabb célja a fejlődés, és a fejlődés mindig kifizetődő. A gúgli ezt most elkezdi, s már előttem is írták, hogy ez ösztönzi a többi szolgáltatót arra, hogy befektessen az optikai hálózatok kiépítésébe. Mert ha ezt a google megcsinálja, nem lesz konkurenciája, ezt pedig nem hagyhatják a többiek. Valahogy eltűnt a betárcsázós net is és lám mennyi mindenre használható az internet amire betárcsázóssal még álmokat sem szőttek... ugyanígy lesz az ADSLel is, ha majd optikai kábelek hálózzák be a világot akkor jön egy rakás olyan technológia amire addig nem gondoltak (vagy gondoltak). Aki kreatív találjon ki példát, én fáradt vagyok
És a hardware is fejlődik folyamatosan, 4-5 éven belül már a sávszél 50-60%át garantálni tudják (talán).
Új hozzászólás Aktív témák
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a hardware is fejlődik folyamatosan, 4-5 éven belül már a sávszél 50-60%át garantálni tudják (talán).