Új hozzászólás Aktív témák
-
netseft
aktív tag
A xiilun nem semmi, kérdés milyen célra és mennyire használható.
-
Boxi88
őstag
Elképesztő, hogy a Toradex xiilun egy igazi pc... irodai gépnek tökéletes lehet.
-
hohoo
senior tag
Multimédiás pc-be 6 mag és radeon 6900? Ez inkább gamer pc, de még inkább 3dzős pc.
multimédiához elég egy brazos...
-
Kis elírás: Gigabit Etjernet
-
Zerdal
tag
A Toradex-ről csak ennyit találtam. Nem sok minden derül ki. De tetszetős. Mondjuk ha valahogy megoldható a hálózatra kötése akkor egy kellemes kis netezős, filmnézős gép lenne belőle. Az árára én is kíváncsi lennék!
-
Mr.Csizmás
titán
ez a gamer pc....x6 nem fölösleges?
a minikártya pc-t elfogadnám....eSATA, vagy USB vinyó mellékötve, és az egészet a tv hátuljára lehet szigszalagozni
-
r-chee
őstag
válasz
idkfaiddqd #14 üzenetére
Attól függ az árcédula, hogy mit és mennyit rendelsz bele.
-
Angel1981
veterán
Jópofa az a xiilun PC!
-
idkfaiddqd
tag
nekem csak egy ár kéne,mert ha olcsó biztos rákapok egy ilyenre
-
Devid_81
félisten
xiilun az tök jó, de tele vagyok kérdéssel melyből néhány fontosabb:
Hang csak hdmi-n jön ki?Analóg semmi?
Oprendszer mehet sd-re, de mennyi ram van a gépben?! -
idkfaiddqd
tag
Toradex xiilun PC nagyon bejövős!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
Amilyet rákötsz olyan háttértára lesz.
-
A Toradex nagyon kemény
Az Acer meg ugyanaz, mint egy jobb cuccokból összerakott asztali gép, csak kétszer annyiért.
Normál toronyházban nem tudnak semmivel többet a márkás gépek, mint a külön alkatrészekből összerakottak (kevesebbet, mert nem húzhatóak), viszont drágák.
SFF-ben jók a márkás PC-k. -
MongolZ
addikt
Na végre, olyan ritkán látni AMD konfigurációt és reklámot...
Ez a Toradex xiilun iszonyat jó, kár, hogy nem Brazos. De így is hatalmas ötlet, nagyon tetszik! -
brian1987
tag
Erős vasat gyúrt most az Acer.
Szerintem majd a megjelenő árcédula is erős lesz, de gondolom nem 1 év gari lesz rá.
Talán 3-5 év, ez majd egy kicsit kompenzálja az árát.Csatlakoznék az előttem szóló Duree-hoz, na igen tetszetős kis házikó.
-
flexxx2
őstag
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
Gondolom a háttértár pen drive v. sd kártya amit beledugsz.
-
vanhalen
senior tag
Engem is a toradex kütyü érdekelt volna, csak hát Dávid barátunk szokás szerint alkotott a felszínesség oltárán egyszóval nem nagyon derül ki semmi, csak annyi, hogy létezik (a youtube videóban több infó van) Én sem vetném meg azt az alapvető infót, hogy hogyan csatlakozik erre háttértár, hálózat, stb... Persze könnyen lehet, hogy én vagyok hülye, de nekem valahogy a cikkből nem derült ki szánombánom
-
Amikor egy cég hp acer,dell,kijön egy asztali géppel annak a háza nagyon jól néz ki,mint ennek az acernak is.Viszont ezek a házak külön nem kaphatóak,miért?Sokan szívesen megvennék.Én például ezt a most bemutatott acer házat gondolkodás nélkül megvenném
-
r-chee
őstag
Ezt az Acer házat nem lehet külön megvásrolni?
-
Enton
addikt
Ez a Toradex xiilun PC elég megnyerű, belegondolva abba, hogy van egy USB2.0-ás elosztóm majdnem nagyobb nála.
Netezős másodikgépnek elfogadnám, de hálózati képeségekről miért nincs szó?
Vagy simán usb-s lankártyával jó lesz?Ja nincs csak USB meg HDMI:
Egy kis video:
Ami azt állítja van hozzá kiegészítő kábel vagy mifene amivel SATA képes is tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G2 6.gen. PC, i5-6600 Quad Core CPU, SSD és RAM nélkül
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 GDDR7 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest