- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Nagyobb ez biztos, de szerintem egyszerűbb lenne a már meglévőre építeni, mint kitalálni egy új szabványt.
Ezzel most feltalálják a csövön a lyukat, így jöhet az SD Express kicsit más formában. -
-
fatpingvin
addikt
szerinte,m koncepcionálisan egyáltalán nem baj hogy van ilyen és nem az összevissza SŐPI flash modulok meg hasonlókkal menne a bénázás.
attól még hogy van rá szabvány nem jelenti azt hogy mindenbe be kell építeni. viszont pl egy mobiltelefonba már szerintem értelmezhető lenne. -
mad823
őstag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Inkább az MMC-jé, ha cserélhető. Amúgy nem teljesen értem, hogy IoT cuccba minek cserélhető.
-
fatpingvin
addikt
ez ígéretes. lényegében akkor ha jól értem koncepcionálisan az eMMC modul utódja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest