- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Igen, de ezzel lehet hívást kezdeményzni/fogadni, 4g, nem kell zenékkel pepecselni mert megy a stream, stb. Kinek mi az igénye. Neked ha ezek nem kellenek, jobb egy sima sportóra, nekem meg kellenek ezek is, így nekem meg jobb ez és meg is éri. Kiszolgál 4-5 évet, ami nekem untig elég, de lehet előbb is lecserélem, ha jön egy utód ami megéri számomra.
Nekem fontos pl. a fentebb említett zene. Naponta edzem, 99 %-ban egyedül és ennek jó része 400-as pályán körözés(résztáv). Valószínűleg egyedül minden nélkül nem csinálnám meg.
Azelőtt mikor nem volt ez a lehetőség, kellett vigyem a telefont, kényelmetlen volt azt a nagy készüléket sprintekre vinni.
Arról nem is beszélve, hogy az ember állandóan megunja amiket rátesz, állandóan cserélgetni betelik a tárhely stb.
Itt meg csak bepattintom az Airpods-ot a fülembe, ott a lista Spotin vagy AM-en indítom a muzsikát, majd az edzést egy gombnyomással és megyek.
Össze nem lehet hasonlítani semmi mással a felhasználói élményt.
Nem vagyunk egyformák, de nekem ez fontos és az eladási statisztikák alapján sok más embernek is.🙂
Pl. az, hogy töltenem kell naponta vagy kétnaponta semmiféle plusz terhet nem jelent számomra, főleg a fentiek tükrében.Véleményem szerint nincs olyan, hogy ez jobb vagy az jobb.
Alma a körtével esete. Felesleges összehasonlítani.
Polar vs Garmin vs Coros vs Suunto vagy AW vs Galaxy Watch vs Huawei Watch lenne releváns.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lézervágás, gravírozás
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Synology NAS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lightyear - befektetési app
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest