- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Igen, de ezzel lehet hívást kezdeményzni/fogadni, 4g, nem kell zenékkel pepecselni mert megy a stream, stb. Kinek mi az igénye. Neked ha ezek nem kellenek, jobb egy sima sportóra, nekem meg kellenek ezek is, így nekem meg jobb ez és meg is éri. Kiszolgál 4-5 évet, ami nekem untig elég, de lehet előbb is lecserélem, ha jön egy utód ami megéri számomra.
Nekem fontos pl. a fentebb említett zene. Naponta edzem, 99 %-ban egyedül és ennek jó része 400-as pályán körözés(résztáv). Valószínűleg egyedül minden nélkül nem csinálnám meg.
Azelőtt mikor nem volt ez a lehetőség, kellett vigyem a telefont, kényelmetlen volt azt a nagy készüléket sprintekre vinni.
Arról nem is beszélve, hogy az ember állandóan megunja amiket rátesz, állandóan cserélgetni betelik a tárhely stb.
Itt meg csak bepattintom az Airpods-ot a fülembe, ott a lista Spotin vagy AM-en indítom a muzsikát, majd az edzést egy gombnyomással és megyek.
Össze nem lehet hasonlítani semmi mással a felhasználói élményt.
Nem vagyunk egyformák, de nekem ez fontos és az eladási statisztikák alapján sok más embernek is.🙂
Pl. az, hogy töltenem kell naponta vagy kétnaponta semmiféle plusz terhet nem jelent számomra, főleg a fentiek tükrében.Véleményem szerint nincs olyan, hogy ez jobb vagy az jobb.
Alma a körtével esete. Felesleges összehasonlítani.
Polar vs Garmin vs Coros vs Suunto vagy AW vs Galaxy Watch vs Huawei Watch lenne releváns.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch S10 46mm Fekete M/L
- Apple Watch 7 45mm Silver Cellular Használt/1-3 hónap gar./p3817
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest