- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Forrmell.enn
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
captainnemo #275 üzenetére
Én órával sose fizetek, mert "kétkezes művelet", bal kézen az óra jobb kézzel nyomod meg a gombot rajta, hogy előhozza a fizetéshez a kártyákat.
Emiatt csak telefonnal fizetek, mivel az meg egy kezes művelet, jobb kézzel telefon elővesz, egy kézzel bekapcsológomb megnyom és kész.
1 max 2 napot bír, feltölteni gyorstöltőn viszont elég gyors, egy normális zuhanyzás elég, hogy a következő napig simán kibírja, én csak akkor veszem le.
Nekem ami negatívum, hogy kurva nehéz tisztán tartani, a gomb be szokott ragadni, pedig minden nap megpróbálom kitisztítani, a korona alá is sok kosz bemegy.
(Kosz alatt értsd hámszövet, ruha szövet anyaga stb.)
A Messenger esetén még a képeket is megjeleníti, alkalmazásonként eltér, de pl a saját email kliens esetében 1-1ben meg tudod nyitni az emailt a benne lévő hivatkozásokra kattintva megnyitja a weboldalakat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy ruhás topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Automata kávégépek
- Elektromos autók - motorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest