- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0007
tag
válasz
zotyesz66 #45 üzenetére
De ettől még sokat költenek reklámra. Sőt a termékelhelyezés szvsz jóval drágább, mint a film szünetében lejátszott "vegyél samut mert az jó" reklám.
És a filmekben én is rengeteg almát látok, persze van annyi eszük, hogy ezt megfelelően illesszék a történetbe, és úgy tűnjön mintha csak véletlenül mutatnák egy-két másodpercre. De pont ettől lesz drága.
-
floatr
veterán
válasz
zotyesz66 #45 üzenetére
Szerintem meg állatira erőltetett, hogy mindenhol ezt rágják a szádba. Ráadásul ugyanúgy egy fizetős reklám kategóriája ez is, szóval nem tudom, hogy kit mit szeretne kihozni a dolgokból, de ez a hype-keltés nagy fegyvertény volt az apple-nél. Most kapott a SGS3 is egy ilyen hátteret, bár az alattomosabb fajta megjelenítésekből még én nem láttam, de már viszket egy ideje a tenyerem, hogy elszaladjak venni egyet, szóval hatása már van
Amúgy az, hogy a samu így reklámoz az utóbbi időkben, az elég nagy marketinges ktg a számukra, de ezt az apple is megteheti, mint bárki más, csak a bíróságon könnyebb hatást kelteni. Sokan egyébként meg vannak győződve arról, hogy ez az egész cirkusz is a hype része mindkét oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A nagy súlyú amerikai perben az iPhone gyártója azt igyekszik bizonyítani, hogy termékfejlesztésük teljesen originális, és erre épülő üzletpolitikájukat rombolta le a Samsung a lopással.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest