Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aaron14
őstag
válasz
#21493760 #1278 üzenetére
Nagyon megvagyok vele elegedve. Egy dolog zavar, az pedig a vastagsaga. Keptelen vagyok tok es folia nelkul hasznalni, viszont igy meg nekem bumszli kissé. De ebbol ugyis az lesz, hogy levaltom, majd jol megbanom. 😅
Egyebkent nekem az idei iPhone felhozatalrol az a velemenyem, hogy tesztel minket az Apple. Melyik meret a megfelelo, milyen szin, tarhely, ar/ertek, stb. Aztan jovore jon a nagy durranas iPhone XI néven, ami egy XR méretű XS lesz, a többit jól “leakciózzák”, majd rá egy évre jön a XI MAX, ami mégnagyobb lesz mint a mostani. Utana notch mentesites es stb. a kovetkezo lepesek, szerintem.
-
Aaron14
őstag
válasz
#21493760 #1273 üzenetére
Na de en mar megszoktam a XR nagysagat, plusz lehet az uzemideje is hianyozna, valamint felek az OLED-től. Iszonyu erzekeny a szemem. Boltban nagyon szep, de mindennapi hasznalatnal jonnek elo a hianyossagok, ha lesznek.
Ha megveszem, akkor 3 evre tervezek minimum. Remelem jovore nem valami notch mentes dizajn jon vagy XR meretu XI, mert akkor megint majd gondolkodhatok az esetleges cseren. 😅 330-ert tudnam most elhozni a XS-t hivatalos helyrol. Nagyon sok meg igy is!
-
-
Aaron14
őstag
válasz
#21493760 #1002 üzenetére
A nagyobb felbontásnak nem közvetlen a RAM-hoz van köze, de amennyi pluszt ad elméletben az 1GB RAM, annyit el is vesz a grafikus tejesítményből a nagyobb felbontás.
Én megnéztem élőben többször is vásárlás előtt és én érzem a különbséget méretben a XR javára, káva méretben a XS javára. Amúgy a kedvenc “színem” a fekete, azért vettem feketét. 🤗 Egyszer volt fehér iPhone 4S-sem, de gyorsan túl is adtam rajta.
Ruhákban is szinte csak feketét hordok, de ez már erősen offos. 😁 Ettől függetlenül igaz, hogy a világos matt oldalfelület még nagyobbá teszi a kávát optikailag. Nem véletlenül fényes a X, XS és XS MAX oldala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest