Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AaronOS
tag
válasz Aprósólyom #11328 üzenetére
"A következő tapasztalatokat szeretném megtudakolni.
1. Legfrissebb szoftverrel mennyi/kb. mennyi a szabad tárhely?"Ez alapján nem konkrét adatot kérdeztél hanem tapasztalatot. Ő ugyan nem pontosan a szabad tárhellyel kapcsolatban osztotta meg a tapasztalatait hanem azzal kapcsolatban, hogy nem érdemes 16-osat venni, mert komoly figyelmet tud igényelni egy 16-os SE, de segítőkészen tanácsot adott.
"Kérdeztem ez konkrétot adatot, erre tök ismeretlenül megmondátk nekem, hogy úgy is szívok vele."
Nem konkrét adatot kérdeztél. Tapasztalatot.
_____
Egyébként pedig ilyen mentalitással, hogy bármit rögtön támadónak vélsz és kiosztod azt aki tanácsot ad, nem lesz itt nagy sikered. Vissza is kérdezhettél volna szolidabb hangnemben.
So Long, and Thanks for All the Fish
-
AaronOS
tag
válasz volandy #11012 üzenetére
Troll ON
Úgy hallottam, hogy olyan lesz mint az iPhone X csak a mostani SE méretében, továbbá a FaceID mellett lesz már kijelző alatti ujjlenyomatolvasó. Még annyi különbség lesz, hogy a prociból is az A11+ lesz benne ami egy kicsivel erősebb a sima A11-nél, de energiatakarékosabb. Továbbá az Apple bevállalja, hogy vastagodik a telefon, így nem lesz olyan kamerakiemelkedés mint az X-en és egy 2700-as akksit is beletudnak tolni.
A tárhelyek: 128GB 399 dollár, 256GB 499 dollár.Troll OFF
Kérlek nézd el nekem, csak ezek az SE2 kérdések szerintem fárasztóak. Majd kiderül, hogy lesz-e valaha olyan. Mondjuk szerintem ha lesz is akkor max a kamerát (első, hátsó) és a procit cserélik ki + a RAM talán felhízik 3GB-ra.
-
AaronOS
tag
válasz csacsi67 #10494 üzenetére
Nekem 10.3.1-el jött a készülék (szeptember végén vásároltam újonnan) annál jobb a 10.2, ha a 10-es rendszerek közül szeretném (még) használni egy ideig.
Ill. ezek csak most telepíthetőek, vagy letöltöm és netántán később is.
(2010 óta csak droid és WP, így iOS-es dolgokban nem vagyok elég járatos. Azokon meg könnyen lehetett bármikor úgy buherálni a rendszert ahogy épp kedvem tartotta.)
-
AaronOS
tag
válasz Silentfrog #10397 üzenetére
Nálam minden tökéletesen működik egy MiBand 2-vel és mindig a legújabb appal.
Szerintem próbáld meg a legfrissebb appot, hátha frissíti a karperecen lévő firmware-t is, az meg hátha elhozza a gondtalan működést.So Long, and Thanks for All the Fish
-
AaronOS
tag
válasz sityupityu #10393 üzenetére
Pánikolni én sem pánikolok. Táblagépemet lesz@rom, hogy esetleg sebezhető. Azon csak olvasgatok és semmi komolyat nem szoktam vele végezni. A telefonon és a notebookon viszont végzek fontosabb dolgokat is ahol ha kis munkával megtehetem, hogy biztonságosabbak legyenek, akkor miért ne tenném meg?
(Notebookon ez eddig egy linux kernel frissítésből és egy Firefox frissítésből állt, ennyi azt hiszem nem nagy áldozat.)So Long, and Thanks for All the Fish
-
AaronOS
tag
-
AaronOS
tag
Nekem pl. a WiFi lekapcsolódás a kikapcsolása helyett az nagyon nem tetszik, meg még volt pár apróság. Persze vannak jó fejlesztések is, csak nekem a mérleg a 10 felé dől.
Mondjuk (jut eszembe) a WhatsApp az visszaállítható a programján keresztül. Az SMS-ek iCloudból visszarakhatóak? Én is inkább az iTunesen való frissítést választanám.
-
AaronOS
tag
Sziasztok,
Én megmaradtam az iOS 10.3-as rendszeremen, mert a 11-en történtek olyan változások amik nem tetszenek, a felhasználói felület nekem nem lenne annyira kényelmes. Viszont a most kirobbant procisebezhetőség miatt mégis felmerült bennem, hogy megbékélek a frissítés gondolatával.
Mivel új vagyok még iOS-en, így az lenne a kérdés, hogy lehet úgy frissíteni, hogy minden SMS-em és WhatsApp beszélgetésem megmaradjon? A fórumon az különböző iPhone topikokban már olvastam ezt is, azt is.So Long, and Thanks for All the Fish
-
AaronOS
tag
Az iOS 11-ben azt javították, hogy ha egy fekvőképernyős játékból nyom az ember dupla home-ot, azaz recent apps-t, akkor arra kiakad a recent apps?
Kiakad alatt értem, hogy a fekvő játék ablaka fekve kerül oda be, a többié állóba és kilőni sem lehet éppen, hanem kell neki egy home, majd onnan recent apps és úgy már rendben van.
//iOS 10.3.3So Long, and Thanks for All the Fish
-
AaronOS
tag
válasz sityupityu #9062 üzenetére
Az nem baj, hogy nem hideg a fehér. Amiatt kérdeztem, hogy ez a megszokott-e. Elsőre meglepett, mert az 5S-nek hidegebb.
-
AaronOS
tag
Pénteken csatlakoztam a táborhoz, megvan az SE-m.
Elsőre nagyon jó benyomást kelt. Tetszik. Remélem így is marad.Egy olyan kérdésem lenne, hogy jól látom, hogy melegebbre van kalibrálva a kijelzője, mint a megszokott? Én a kékes fehérhez vagyok szokva ezen meg inkább sárgásnak látom.
-
AaronOS
tag
Az iPhone (SE) esetében a garancia hogyan működik? Semmilyen számla nem kell hozzá?
-
AaronOS
tag
válasz radi8tor #8722 üzenetére
Ez a bolt megbízható? Ill. a gyári garancia választása mellett vihetném simán egy Apple boltba ha baj lenne vele?
Így 125e körül, hirtelen eléggé elgondolkodtató az SE (128GB). Kicsi, de erős.Ennek a modellnek vannak kellemetlen szériahibái?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Dolce Gusto
- PlayStation 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest