Hirdetés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen házat vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
Topikgazda
Szia.
minden, az Apple ID-hoz rendelt eszköz esetén írja, hogy van-e még jótállás vagy lejárt. Amennyiben a te készüléked esetén azt írja, hogy van még rajta jótállás, akkor viheted.
Ha rá nyomsz a készülékre, ott megmutatja továbbá azt is, hogy telefonos támogatást és fizetős javítást igénybe lehet venni hozzá. -
Diokhan
Topikgazda
Így letölthető fileként jelenik meg, nem pedig egy webes lejátszón, mint pl a youtube vagy videa, csak azért javasoltam.
Ebben az esetben lehet a hangszóró is rossz, bár ilyen problémával még nem találkoztam.#797Párduc - Igazából minden olyat meg kell nézni rajta, amit bármilyen más készüléken is megnéznél. Kijelző érintő képessége, akku, hangszórók, kamerák, wifi-BT működése, iCloud stb.
Ahogy már előttem említették, ha be tudtál jelentkezni rá a saját iCloud fiókoddal és be tudtad állítani új telefonként, akkor tiszta a telefon, de sajnos arra nincs mód, hogy megnézd, hogy az előző iCloud fiókról törölték-e. Mondjuk jelentősége sincs sok, mivel már nem fér hozzá az előző tulaj akkor sem, ha nem törölte ki.
A lokátort már a sajátodat fogod látni. -
-
Diokhan
Topikgazda
válasz
Salamander #623 üzenetére
Ez már 17-es béta?
-
Diokhan
Topikgazda
válasz
scyllarus #612 üzenetére
Szia. Üdv újra köztünk. Teljesen igazad van, én is előző kiadású SE-ről "upgradeltem", bár volt közte néhány hónap 6S technikai okok miatt. Lehet, hogy én vagyok a maradi, de nem bízok a faceID-ben és ragaszkodom az ujjlenyomatolvasóhoz.
Nyugodtan tedd fel a kérdéseid, ha tudunk, természetesen válaszolunk rá. -
Diokhan
Topikgazda
válasz
victorhun7 #601 üzenetére
-
Diokhan
Topikgazda
A gond ott kezdődik, hogy “csodát”.
Ebből arra következtetek, hogy alapból nem szereted az iPhone-t és nem is értesz hozzá, de már úgy kezded, hogy becsmérled. Megmondom őszintén, így elég nehéz segíteni, mert általában ilyen esetben a userek többsége akkor sem látja be, hogy nem a készülékben van a hiba, ha egyébként így van.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, próbáld meg kábellel. Nekem 2018-as rapidban tökéletesen működött. -
Diokhan
Topikgazda
Sziasztok.
Megérkezett a 16.0.3 frissítés.
Ez a frissítés hibajavításokat és fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz az iPhone-jához, többek között:
-Előfordulhatott, hogy a bejövő hívások és az appok értesítései késve vagy egyáltalán nem érkeztek meg iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modellekre
-Előfordulhatott, hogy a mikrofon hangereje alacsony volt az iPhone 14-modelleken a CarPlay-telefonhívások során
-Előfordulhatott, hogy a Kamera lassan indult el vagy lassan váltott a különböző módok között iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modelleken
-Előfordulhatott, hogy a Mail egy nem megfelelően formázott e-mail fogadását követően induláskor összeomlott.Forrás [szifon.com]
-
Diokhan
Topikgazda
Megérkezett a 16.0.2 frissítés.
Ez a frissítés hibajavításokat és fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz az iPhone-jához, többek között:
-Előfordulhatott, hogy a kamera rezgett, és ezért homályos képeket készített iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max eszközön, egyes harmadik féltől származó appokkal történő fényképezés során.
-Előfordulhatott, hogy a kijelző teljesen feketén jelent meg az eszköz beállítása során.
-Előfordulhatott, hogy a vártnál többször jelent meg engedélykérő üzenet appok közti másolás és beillesztés során.
-Előfordulhatott, hogy a VoiceOver nem volt elérhető az eszköz újraindítása után
-Kijavít egy problémát, amely során az érintéssel történő bevitel szervizelés után nem reagált egyes iPhone X-, iPhone XR- és iPhone 11-kijelzőkön.-Forrás: [szifon.com]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A konkurenciát nevetve lelépő hardver idejétmúlt csomagolásban. Drágábban kezd elődjénél, de van egy olyan vásárlói réteg, akinél biztos a sikere.
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia