Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan átlátszó szilikon tokot ami nem sárgul hamar, nem nyúlik a széleknél, tehát merevebb kicsit?köszönöm
-
Hoes
aktív tag
Maradok akkor én is a Safarin, köszönöm!
-
Hoes
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #5683 üzenetére
A banknál már évek óta meg van változtatva, az Apple ID-ben csak pár órája változtattam át!
-
Hoes
aktív tag
Sikerült visszatérni béta szoftverről hivatalossá, köszönöm!
Lenne más kérdésem viszont!
Mindenhol ( Apple ID profil ) átjavítottam már a telefonszámon, azonban Apple Pay kártya hozzáadásakor mégis a régi számra küldi az ellenőrzőkódot?
Hol nem javítottam még át? -
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Belaktam nagyjàból a telefont , egyből lenne is egy kérdésem, vagy kettő.A kamera és a Galéria nagyon sokszor csak fekete képernyő volt, semmit nem mutatott vagy hozott be. Újraindítàs sem mindig segitett. Àllítgattam pàr dolgot és mintha most jó lenne de lekopogom.
Mi lehetett a gond?
Màsik kérdés, hosszú expós képkészítésre mit ajànlotok? Régen volt egy jó app erre de nem emlékszem a nevére. Köszi. -
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tölti a 8 Plust más gyártó gyorstöltőjével ( pl. Samsung vagy Huawei ) ? Okozhat ez gondot vagy a telefon töltésvezértlője tudja kontrollálni?
Ha nem akkor hol és milyen "gyorsabb" töltőt vegyek és milyen szőtt "szakadásmentes" kábelt amit elfogad a telefon?
iMazing ingyenes verziója megfelel általános felhasználásra ( szinkron, fájlmozgatás ) vagy meg kell venni inkább a teljes verziót? Jelenleg a 3uTools van feltéve, nem tudtam még kipróbálni mert a telefon kedd körül jön meg.
Köszönöm! -
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Egy kedves ismerősöm szeretné az i8-cal felvett videókat és képeket lejátszani az új LG okostévéjükön! Meg tudja oldani kiegészítő eszköz nélkül?
Rég volt már iPhone-om és nem akartam neki butaságot mondani.
A telefonról közvetlen át tudja küldeni a tartalmakat ha azonos WiFi hálózaton lóg a TV és a mobil?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest