Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Burt1793 #285 üzenetére
Hát fene tudja nekem ezerszer komfortosabb az ios. Csak azért akarok váltani, hogy picit megint mást használjak, mert több lehetőség van a droidban, de hiába, ha nem tudom megszeretni. Nem szokatlan, mert van bőven tapasztalatom, használtam herot, x10-et, galaxy s-t, one-t, 2 xiaomit, moto x-et, meg galaxy note 3-at. Utóbbi volt a kedvenc droidos eszközöm, az több mint egy évig meg volt. De mindig visszaváltok. Innen volt 3G, 4, 5, 5s, SE, meg most a 7 plus.
-
-
whatwhatwhat
aktív tag
"Igen, de ez az iphone a 4 év múlva 80ezerbe kerülő droidnál többet tud már most. Mindenben."
????
??????
?????????????????????????????
MI????Áh... tudod mit? 4 év múlva nézzük meg!
De nem is, inkább nézzünk meg most egy iPhone 5s-t(ami 4 éve jött ki) és hasonlítsuk össze mondjuk egy huawei p10 lite-tal... Nem is tudom, oprendszertől függetlenül melyiket választanám
Ja és akkor vegyük számításba, hogy ha évente lecseréled az olcsóbb telefont, akkor mindig garanciás a telefonod(ellenben az iphone csak 1 évig lesz az), + mindig vadiúj új karcmentes telefonod van, + mindig friss rajta a software, + egy olcsóbb telefonod van ezért ha leejted/elhagyod/ellopják kevesebbet veszítesz + mindig megkapod hozzá az új tartozékokat(tehát nem kell évente külön venned, mint az iphone-hoz), + még sok sok minden, ami nem jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest