- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
+(#5328) ILLDisPozed
Köszönöm!
Hát, azért eléggé érzékelhető, nem hiszem, hogy nem vettem volna észre... de aztán lehet, nem tudom.Csak emlékszem épp megállapítottam, hogy érdekes mód sehogy sem melegszik ha zenét hallgatok, vagy böngészek redditen, olvasgatok stb. Legalábbis annyira nem, hogy a tok is felmelegedjen, aztán egyszer csak elkezdte. Pedig semmilyen nagy energiaigényű alkalmazást nem használok (nem jobban mint előtte), ettől függetlenül előfordulhat, hogy valamelyik app updateelve lett és el lett cseszve és jobban pörgeti a SoC-ot.
Nem tudom volt-e, de én decemberben amit vettem az bizony 128-as.
Meg annyi különbség még volt mellé, hogy nem mellékeltek gyárilag lightning-jack adaptert. Úgy tudtam jár hozzá, Apple támogatás meg felvilágosított, hogy a mostanában gyártott nyolcasok mellé már nem mellékelik. Szemét húzás, de ez van.
@ILLDisPozed: Nyomtam full restore-t, beállítottam mindent újból (nem használtam icloud mentés visszaállítást). Azután írtam, hogy az sem segített.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Most már van 128-as i8 és i8 plus, amióta kijött a 11-es széria.
Pano: Szerintem ha van rá időd egy full restore után is ha így csinál vidd be szervizbe nézzék át és sorolj fel minden problémát.
Az enyém nem melegedik csak ha valami olyant nyomok (játék vagy töltés közbe folyamatosan használom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest