Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
+(#5328) ILLDisPozed
Köszönöm!
Hát, azért eléggé érzékelhető, nem hiszem, hogy nem vettem volna észre... de aztán lehet, nem tudom.Csak emlékszem épp megállapítottam, hogy érdekes mód sehogy sem melegszik ha zenét hallgatok, vagy böngészek redditen, olvasgatok stb. Legalábbis annyira nem, hogy a tok is felmelegedjen, aztán egyszer csak elkezdte. Pedig semmilyen nagy energiaigényű alkalmazást nem használok (nem jobban mint előtte), ettől függetlenül előfordulhat, hogy valamelyik app updateelve lett és el lett cseszve és jobban pörgeti a SoC-ot.
Nem tudom volt-e, de én decemberben amit vettem az bizony 128-as.
Meg annyi különbség még volt mellé, hogy nem mellékeltek gyárilag lightning-jack adaptert. Úgy tudtam jár hozzá, Apple támogatás meg felvilágosított, hogy a mostanában gyártott nyolcasok mellé már nem mellékelik. Szemét húzás, de ez van.
@ILLDisPozed: Nyomtam full restore-t, beállítottam mindent újból (nem használtam icloud mentés visszaállítást). Azután írtam, hogy az sem segített.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Most már van 128-as i8 és i8 plus, amióta kijött a 11-es széria.
Pano: Szerintem ha van rá időd egy full restore után is ha így csinál vidd be szervizbe nézzék át és sorolj fel minden problémát.
Az enyém nem melegedik csak ha valami olyant nyomok (játék vagy töltés közbe folyamatosan használom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest