- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
<Lacy85> #253 üzenetére
Nem, kisarkítottam. "Nem kell ezt ennyire túlgondolni". De a hasonlat attól még szemléltető. De azt is írtam, hogy én nem akarlak meggyőzni. Ha neked Asus kell, akkor az. Csak szerintem egy ilyen mini gép, egy jó Zenbook és egy csúcs Zenfone már árban nem annyira eltérő, mint az Apple.
ollie: Persze. Én a hardverek közti kapcsolatokra is értettem, ha "közel" van a telefonom, akkor a notebookról is tudok szöveges üzenetre válaszolni, vagy onnan beszélgetni. A füles csatlakozik mindegyikhez, stb. És még ez is csak akkor számít, ha már van egy kiépített rendszer, én biztos nem váltok most másra, de nem biztos, hogy nem vennék mást, ha nem lenne semmim éppen. Alapvetően asszem innen indult a polémia.
Totheground: Haha. Lopott Apple = 0 forint. Miért nem megyünk akkor tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest