Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
<Lacy85>
üzenetére
Nem, kisarkítottam. "Nem kell ezt ennyire túlgondolni". De a hasonlat attól még szemléltető. De azt is írtam, hogy én nem akarlak meggyőzni. Ha neked Asus kell, akkor az. Csak szerintem egy ilyen mini gép, egy jó Zenbook és egy csúcs Zenfone már árban nem annyira eltérő, mint az Apple.
ollie: Persze. Én a hardverek közti kapcsolatokra is értettem, ha "közel" van a telefonom, akkor a notebookról is tudok szöveges üzenetre válaszolni, vagy onnan beszélgetni. A füles csatlakozik mindegyikhez, stb. És még ez is csak akkor számít, ha már van egy kiépített rendszer, én biztos nem váltok most másra, de nem biztos, hogy nem vennék mást, ha nem lenne semmim éppen. Alapvetően asszem innen indult a polémia.
Totheground: Haha. Lopott Apple = 0 forint. Miért nem megyünk akkor tovább?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest