Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kengyel #2406 üzenetére
Az én használatomban sima i8
Használat: 5h 3min
Készenlét: 28h 20min
Ekkor volt 17%-on az akksi.Alapvetően naponta töltöm 80% körül érek haza. (beszélgetés néhány perc, 4-5 sms, viber, insta, face, twitter, pinterest, gmail. Átlagfelhasználás van nálam erősen!
Nekem ez kiváló, eleinte féltem, hogy kevés lesz az akksija.
Az előző telefonomban 2680mah akksi volt, alapvetően két napot az is bírt. Nap végére 60-80%-on értem vele haza. Ez az i8-nál ez 80-90% nálam. Nyáron biztos "rosszabb" lesz. Többet utazunk, több a fotó, videó, stb.De előfordult, hogy a google play services beragadt és már délben 40-50%-on álltam. Sajnos ez eléggé random volt, újraiíndítás után ideig-óráig működött, de aztán ugyanaz. Az elmúlt fél évben nem jött elő ez a gond, de sajnos ez bármikor jelentkezhet.
-
válasz
kengyel #2406 üzenetére
En meg vagyok vele elegedve. A sima 8hoz kepest dupla annyi ideig birja. Reggel leszoktam venni , majd 2 nap mulva este teszem ujra toltore. Jatszani nem jatszok , ileetve zene hallgatas sincs, minden mas igen...
Nalad is jo lesz ez, amugy is kell par toltesi ciklus mire beall...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest