- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Biztosan van ilyen is. És nem mondom, hogy nincs igaza, vagyis jobban mondva nem értem meg. Hisz ez annyira szubjektív. Magam részéről még megtalálom a magam kis zseniális részeit a rendszerben, de majd lehet, hogy eljön az idő, amikor majd nem fogom vagy jön egy új szereplő és akkora újítást hoz, amekkorát anno az Apple dobott az első iPhone-nal. Nem vagyok elvakult, akkor majd váltok én is. Azért a kollégád majd szerintem bosszús lesz, amikor látja, mennyire hamar avul el mindenféle szempontból bármelyik androidos telefon. Ezzel együtt, ha most kellene váltani, akkor nehéz dolgom lenne: a Galaxy Note elég magasra teszi a mércét, a Sonynak a formaterve jön be nagyon, árat tekintve meg mondjuk az új Xiaomi Mi2 lenne a nyerő, ez utóbbi 600 dollárért verhetetlen szerintem. De egyelőre marad az Apple még.

laabom: Nincs az egymillió, de drága (iPhone 8 64gb, MacBook Air, MacMini) és sajnos mi vagyunk nagyon lemaradva fizetésileg, nézz csak körül az utcán a kocsik között....
Freiherr: Ugyan. Ezt trollkodásnak veszem.....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi