Hirdetés
- OLED TV topic
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
Balzsika47 #5961 üzenetére
Szia!
Szerintem még nem gáz. Most adtam el egy 85%os akksis SE 2020at. Kicsit hamarabb merült már, de még bőven használható volt. Volt nálam egyszer egy 70%os i7, az már írta, hogy szerviz. Az már nagyon gáz volt. Csak elindítottam a kamerát és egyből esett 5%ot a töltöttség. De ahogy érzed. Vagy venni szeretnél ilyen akksival?
Viszont ha cseréltetni szeretnél (gyárira) akkor még februárban lépd meg, mert március 1től drágul az akksi csere.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest