- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazs66
csendes tag
Jegyzeteket szeretném titkosítani. Van erre valami jó megoldás? Esetleg megbízható applikáció?
-
Balazs66
csendes tag
Azt hogyan tudom beállítani, hogy egy névhez tartozó több telefonszám esetén, melyik legyen az alapértelmezett?
-
Balazs66
csendes tag
A telefonkönyvben, név mellé társított fotó hívás esetén van, h teljes ablakos és van, h csak a jobb felső sarokban jelenik meg a fotó. Ez miért van?
-
Balazs66
csendes tag
Nem tudok hang üzenetet, ill. diktálva üzit küldeni, sem sms-ben, sem viberen, és a SIRI sem működik. Találkozott már valaki hasonlóval?
-
Balazs66
csendes tag
Találkozott valaki olyan problémával, hogy amikor fülessel használom a telefont, időnként néma marad, vagyis nem hallok semmit, és engem sem hallanak a vonal másik végén, pedig a számláló jelzi, h felvették a hívást. Ezek után csak az ujraindítás segít. Sajnos elég gyakori tünet.
-
Balazs66
csendes tag
Megrepedt a 6s-em kijelzője mennyibe kerülhet a csere, és hova érdemes vinni? Tud ebbem tanácsot adni valaki?
-
Balazs66
csendes tag
Kezdő Iphone-s vagyok. Nálam is felmerült egy érdekes probléma. 3 iphone van a családban, melyből 2-n jól működik a siri, de az enyémen természetesen nem.
A siri beállításánál amikor engedélyezem a "Hey Siri" opciót, egyszerűen nem érzékeli a hangomat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest