- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
Tényleg? Akkor nézz ide http://www.dxomark.com/Mobiles
-
babkukta
senior tag
mi folyik itt
Azért elég gáz, h minden Apple készüléknél, és általában Galaxy S készüléknél ez van. Mindegyik tábor a másikon éli ki a hiányosságokat, és abban leli örömét, ha b.sztatja a másikat olyanért, ami neki nincs. Nincs tökéletes telefon. Eddig se volt, és valószínűleg nem is lesz
Ez se tökéletes, és pont itt a baj, h rengetegen mégis így kezelik. Engem igazából nem zavar, mert lesz.rom, eddig se vettem, és ezután se akarok iPhone-t venni, max ha vmi normális külsőt adnak neki, mert ez undorító (szubjektív vélemény).
Szintén teszek arra, h mit tud a tesztekben, nem egy szintetikus teszt mutatja meg a valós értéket (Lásd VW). Természetesen aláírom, h jó ez a készülék, de miért is ne lenne az? Saját fejlesztésű soc, rendszer, összhang van, nem úgy mint droid fronton, ahol van már 10 féle soc, meg 5 féle grafikus egység, aztán fejlesszél rá.
Vegye akinek kell, csak nem tudom ez miért fáj egyes embereknek... arra ad ki pénzt mindenki, amire akar. Ha neki nem kell NFC, akkor kit érdekel, h van e benne v nincs? Az enyémbe van, mégse használom. Átlag felhasználásra pedig a 16 giga tárhely is bőven elég. Az h vkinek van 100 giga zenéje, az nem hiszem h átlag felhasználás egy telefonnál. Oké, való igaz, h tényleg adhatnának 32 gigásat annyiért, mint amennyi a 16os, de tényleg hülyék lennének ezt megcsinálni, ha így is veszik. Abszolút megértem, maximális profit, maximális lehúzás, hatékonyan(#621) Márko88 : Na, te meg a Sony meg a HTC. Nem tudom neked mi bajod van állandóan, de a hsz-eid zöme már 1 éve abból áll, h sz.r a Sony, laggol, sz.r a kamera, a HTC király, a legjobb, a best (lásd aláírás). Most legalább vmi újat is mondtál... Ha viszont már minőségnél járunk, inkább egy Sony, mint egy HTC. Ugye mennyire különbözünk? Pont ezért nem kellene állandóan hülyeségeket beszélni
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest