- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szylan
csendes tag
Kicseréltem a már meglévő 0.3mm-es üvegfóliámat egy lekerekített élű 0.15mm-esre, a különbség érezhető. A lekerekített él sokkal kényelmesebb,már nem akad meg az ujjam az éles sakrokba a homegomb körül.
Egyedüli bajom hogy mindegyik alá került 1-1 porszemcse ami sokszor, pl videókbál zavaró... -
szylan
csendes tag
Amúgy a videóban mondja hogy semmi különöset nem csinált vele, csak pár telóval összehasonlítgatta. Szerintem ha egy 5s-t elérak és közészorúl valami, vagy akár az 5s széle felütődött és párszor meghúzkodja rajta, már az is tud károkat okozni. Én egy hónapot használtam üvegfólia nélkül és egy, alig látható mikrokarc került rá úgy, hogy új telefonhoz híven egész nap azt nyomogattam..
-
szylan
csendes tag
Én jelenleg 8.1.2-n vagyok, TaiG-t használom és minden rendben, stabil. Korábban -még mikor kijött- volt egy-két srác aki átnézte, de nem talált semmit.. Egészen addig amíg a jb tool warez részét nem telepíted, szerintem nyugodtan aludhatsz. Tweakek is működnek, beleértve ifile, stepper2, conteollers for all, flipcontrollcenter, biolockdown, noslowanimations.
-
szylan
csendes tag
Nekem az előző sim kártyám ősrégi volt, és 4g-re LTE-re nem engedett fel. De lehet csak az APN beállításokkal van baj..
-
szylan
csendes tag
Működik vele, én is azt használom.
De nézz körül itt hardveraprón, 4e körül már van gyári. -
-
szylan
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam #1517 üzenetére
-
szylan
csendes tag
Gsm boltban vásárolt iphone-okat lehet szervizeltetni APR-ben?
Milyen hátrányokkal jár ha egy gsmből szerzem be a telót? -
szylan
csendes tag
válasz
FIREBLADE78 #1303 üzenetére
Azt hiszem igen, hasonló. Eltűntetni a telefonról úgy tudom csak restore-al lehet. Garivesztésről megoszlanak a vélemények. Olyanról viszont nem hallottam még hogy meghalt volna a telefon, persze ha mondjuk jb után rámegy valaki a reset-ek valamelyikére akkor előfordulhat hogy csak egy restore után áll fel a rendszer újra.
-
szylan
csendes tag
válasz
rayoliviero #1275 üzenetére
Itt van még pár hasznosabb tweak:
-stepper 2
-upnext
-cleverpin
-noslowanimations
-virtual home
-ringer& tones
-upscale
-ifile
-safari download manager
-weatherboard
-biolockdown -
szylan
csendes tag
Azt nem tudjátok véletlen, milyen ios ver.-el kerülnek ki az új iphone 6/plus-ok? 8.1-el?
Esetleg ez változhat a jövőben (pl. jövő év elején), ez minek a függvénye? -
szylan
csendes tag
Sziasztok,
Megjött végre a tokom, gondoltam megosztom veletek. Ebayről rendeltem 4.000ft-ért. Nagyon elégedett vagyok vele, jó az anyaghasználata, minőségi. Kívül-belül puha, jó hatású. Sajnos az eredetihez nem tudom viszonyítani, de azt hiszem közel megegyezőek. Logó stimmel, sőt, ami meglepő volt, hogy az eredeti dobozában küldték. Viszonylag gyorsan ideért, okt. 17.-én rendeltem.
első
második
harmadik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- SQL kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest