Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Valami előidézte a váltást nálad, ios-ről
persze. a gusztustalan buzis flat design.
és most hogy belekóstoltál,
tévedsz. ios 7 előtt JB-t használtam és SBSettings-et. ez nem androidos kóstoló után jött.
Amit TI iPhone "rajongók" a rendszer javára írtok, az azonnal megbotlik, ha kicsit nyitott (androidos) lesz.
így van. én azt vallom, hogy az ios stabilabb és gyorsabb rendszer, de azért, mert zártabb. soha nem is tagadtam. inkább elviselem a zártabb rendszert bizonyos határig.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged