Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Runner_fxr #7243 üzenetére
Szia.Ha jól tudom telenoros vagy,ott lehet hűségidő alatt cserélni,én is lefogom ha megjelenik novemberben.Csak megint alá kell irni 2 évet és a két telefon közti különbséget és valamennyit ráfizetni.Nem tudom pontosan.A volt kollegám cserélte most le igy a telefonját a g3-at egy g4-re nem is kértek rá sokat.Én meg aláirom ugyis a két évet,mert nekem az előfizetésem teljesen rendbe van,és 20 éve ez a számom van,itt meg mindenki fél a letiltástól,igy biztos nem veszik meg normális áron a telefonom ha hirdetem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest