- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulkminator
csendes tag
válasz
Tibee86 #16983 üzenetére
Igazad van . Igazából kényszerítenek a frissitésre ,mert egy idő után mindenképp kell frissiteni ,programok egy része nem lesznek kompatibilisek az ios-el . Nem csak olvastam ,hanem tapasztaltam is ! Használtam jb-t ! Nem volt kedvem 80euro-ért igo gps-t venni ,probálgattam fizetős cydias tweakeket ,egyetlen gondom volt csak ,nem tudtam frissíteni telefont ,állandó újra telepítés ,a rendszer egyáltalán nem stabil ,bár ezt az új iphonenál észre sem veszed
minden extra benne van jb nélkül is ,hogy ne keljen jailbreakelni .
-
nkmedve
őstag
válasz
Tibee86 #16983 üzenetére
"A frissítés nagyon jól hangzik, hogy 3-4 akár 5 évig is megkapja a telefon, a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy folyamatosan lassítják is ezek az újabb verziók a régebbi telefonokat ezzel is motiválva az embert, hogy vegyen újabbat. "
4 és 4S-nél ez igaz volt a gyenge hardver miatt, de az 5S-en már nem igazán. Érzésre az iOS 10 is pont olyan simán megy rajta mint a 7-8-9 (utóbbi kettőnél még jobban is). Amik lassabbak azok egyes app-ok, Facebook, FB Messenger (ezek eszik az akkut és memóriát is rendesen), de szerintem ne a rendszert okoljuk azért, mert az FB csapata úgy irja az appjait ahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest