Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
Persze, kell a fejlődés, de szerintem jó irányba megy az iphone. Nekem a kamerájával az egyedüli bajom, hogy nem állítható az élesítés a jpg-kez, mert azt levenném a fenébe.
Az új 48mpx szenzor szerintem elég jól hozz a részleteket ahogy a fenti reluxás példában is látszott, a hida példás kiégés meg szoftveres HDR kérdése, multiexpóval dolgozik az összes teló, nem a szenzor dinamikája látszott a samus képeken, hanem a multiexpós HDR. Sajnos ott az iphone elcseszte és nem expózta ki az eget, és nem gyúrta össze HDR-ré mint a samuk.
Én örülök neki h a zsebemben van egy 48mpx, jó élességű optikáva ellátott RAW mentésre képes teló, egész nagy szenzorral. Nyilván nem egy full frame milc, de legalább ott van a zsebemben mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dinamikus szigettől hangos a start, de a hardver és a kamera oktat.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest