- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Bluetooth hangszórók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vonalkód olvasó beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Ha megfigyelted András videóit,olyan mintha kiégett volna,mintha nagyon kedvetlenül állt volna neki az egésznek
Jó biztos vannak magánéleti zűrjei amik kiütnek, de egy-egy videón már nagyon látszik.....Ha lesz most valahol kint iPhone 12 Pro, befogom checkolni,nekem csak a saját véleményem számít
-
tesz-vesz123
senior tag
Ugyanolyan mint Magyarósi. Neki is a tesztjei 90%-ban abból állnak, hogy miben jobbak az Androidos csúcsmodellek, de azért az összes létező Apple termékből legalább egy van neki. Szerintem azért csinálják így a teszteket, hogy a hater vérpistikék is “ki legyenek elégítve”, vagy csak elkerüljék a fika komment áradatot. Elégedetten biccentenek, hogy “há’ mondtam, hogy ez egy szar”, nyomják a like-ot és dölálé, ahogy a francia mondja!
Nyilván vannak hibák, főleg 1-2 dolog bosszantó nekem is Android után, de egyik rendszer sem tökéletes.
Viszont, ahogy előadja pl. Magyarósi, hogy egy HMS-es papírnehezék mindenféle szolgáltatás nélkül mennyivel jobb tud lenni egy iPhone-nál, az vicc. Semmi másról nem szól, csak hogy a haterek megkapják, amire vágynak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged