- OLED monitor topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TV antenna és jelerősítés
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
rolandrepasi #1899 üzenetére
Azt vettem észre, ha össze vetjük a gyorstöltést és a lassabb töltést, akkor nem maga a gyors feltöltés miatt használódik el hamarabb az akksi, hanem a magasabb hőmérséklet, ami ilyenkor éri az akkumulátort.
Én nem igazán gyorstöltőztem sosem a telefonjaimat, de volt, hogy egy időben GPS-ként használtam, és úgy töltöttem.
Természetesen, hogy jobban melegebb lett, mint ami optimális neki, és huzamosabb ideig így volt. Mióta odafigyelek arra, hogy ne tartsam sokáig melegben ilyen módon, az új akkumulátor már nem degradálódott ilyen gyorsan.Összegfoglalva:
Ha gyorstöltünk, figyeljünk oda, hogy a megfelelő hőelvezetés meglegyen. Ne a legvastagabb szigetelő hatású tokban töltsünk, és ne akkor futtassuk a legjobb 3D játékokat, ami a processzor által szintén melegíti a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest