Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Skacok!
Mintha az utolso frissites ota jobban merulne a mini!?.
Vagy halucinalok?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Takarítás történt, kérem, a továbbiakban mindenki tartózkodjon a flémkeltéstől! Köszönöm!
-
Krajczi
tag
Én ajándékba kaptam, így ártatlan vagyok!
De használok egy 10 collos Asus tabletet is. Mindkettő jó. Szerencsére mindenki megtalálja a magának tetszőt, maradjunk ennyiben... -
GGMPC
őstag
válasz
Tippmix46 #2671 üzenetére
Talàn azért, mert a franc sem kivancsi a feluletes fis-fos szarszungra!
Nem utolso szempont, hogy koszonoviszonyban sincsen az iPadokkal!
Ui: es meg mielott... nem vagyok elvakult alma fan, eppen ezert a telefonom sem az, de a teny az teny!
uui: Ha màr mindenaron ar-ertekarany es android, akkor LG G-Pad 8.3 es ott a vege!
-
erdoke
titán
válasz
Tippmix46 #2671 üzenetére
Én azt nem értem, miért vesz bárki drága androidos tabot. Akinek csak a 30-40 ezres kategóriára van pénze, az még érthető, de 100e környékén, vagy felette szerintem kifejezetten tudatlanságra vagy elvakultságra utal. Telefon fronton talán más a helyzet, de ha tablet, és van rá keret, akkor iPad.
-
Tippmix46
senior tag
Ipad mini árért lehet venni egy 10,1 colos Samsung Galaxy Tab2őt vagy Tab3at...nagyobb kijelző, nagyobb kijelző felbontás, nagyobb RAM...nem is értem miért vesz valaki minit...
-
insight
aktív tag
igen! Amikor bekapcsolom, látom is, hogy szépen megtalálja.
Aztán elpakolom (wifit nem lövöm le) és rohadtul nem találja már meg.SZERK: na vávávává várjá, most épp megy... de most máshol van és más wifihálózaton használtam.
Lehetséges, hogy a trémobilos otthoni kábelnet miatt nem találja?[ Szerkesztve ]
-
insight
aktív tag
Azt tudjátok, hogy a Find my iPhone vagy az iCloud miért nem találja meg az iPadet? Be van kapcsolva a funkció az iPaden, csatlakozik wifire, de azt írja hogy offline és nem tudja megtalálni... Ez mitől van? Ha lezárom, akkor offline lesz? Mert akkor sokat nem ér az egész...
-
bbuffy
senior tag
válasz
tortaur2006 #2664 üzenetére
Ėn simán töltöm vele. Asszem intelligens és nem tölt rommã.
-
tortaur2006
tag
Bocs az amatőr kérdésért, a Mini 2-hoz kapott töltőt használhatom iPhone 5 hoz, ill fordítva? Más ami a dugaljba megy....
-
milszab
senior tag
válasz
vadászcsiga #2661 üzenetére
Ha netes rádiókat akarok hallgatni milyen progit töltsek le rá? A másik hogy a számítógépen megosztott dolgaimat mivel tudom elérni rajta? Köszi.
-
bbuffy
senior tag
válasz
vadászcsiga #2659 üzenetére
Meg az ėletmódjãnak.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2657 üzenetére
Mondjuk 76 évesen azért nem semmi, ahogy kinéz:
-
GGMPC
őstag
Nekem most kifejezetten bejon a mini - szerintem korrektul elkezdtek rendberakni...
Basszus - szereztem egy iPhone 4S-t es belezugtam megint - foleg, hogy most szinte ugyanugy megy, mint a 6.1.3 korszakaban!
Most haverom hasznalja, amig megoldodik az 5s csereje es utana ramoccanok!
Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
insight #2642 üzenetére
Ez van, ha valaki valami rosszat mer mondani a drágaszágról.
Pontosan, jó volt régen, de ma már édeskevés ez a felbontás, és ugye a legnagyobb baj ezzel, hogy sokkal de sokkal előbb volt már retina kijelző, mint iPad Mini, de az Apple nem h*lye, hogy egyből azzal dobja ki.[ Szerkesztve ]
-
insight
aktív tag
Nem gondoltam, hogy lavinát indítok el a kérdésemmel, bocs.
Ez a kijelző nagyon jó kis cucc - volt, egészen addig, amíg meg nem jelent a retina kijelző az iPhone 4-ben. Azóta kicsit gáz.
Emlékeztek, régebben hogy örültünk pl. a Sony Ericsson T610 színes kijelzőjének, 120x160-as felbontással, ha jól emlékszem... De az idő eljárt felette, ahogy efelett is. Ennyi.
-
TXT
őstag
válasz
Tibee86 #2638 üzenetére
Nyilvan izlesrol kar vitatkozni. En megsem tudom azt mondani, hogy "gaz" lenne a sima. Nekem is itt van mindketto egymas mellett es egyaltalan nem tartom "gyenge eresztes"-nek. Persze jobb a retina, de siman rendben van a nem retinas is, boven messze jobb, mint a tobbi hasonlo meretu tablet kepe.
De hat velemenyek mar csak kulonbozni fognak mindig.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
zserbox #2639 üzenetére
"használhatatlan fos"
Másold már be kérlek, ahol ezt írtam. (miért kell mindig mindent beleképzelni egy hsz.-be, majd arra válaszolni?költői kérdés, nem kell rá válaszolni.) Venni se akarok, ezt se tudom miből szűrted le már az első válaszodnál.
Annyit írtam, hogy a kijelzője bizony nagyon gyenge eresztés a retina mellett, ezt próbálod megcáfolni épp.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Én a kijelzőről beszéltem, azt akár honnan nézzük, nagyon gáz egy retina mellett.
zserbox: Vélemény volt, az is egy, szóval hol a "fika özön"?
2014-ben gáz ez a felbontás, mikor kijött az iPad2 akkor még nem volt az, de ma már az. Nem is vettem sima Minit, nem vagyok bolond, hogy egy több éves hardverért/kijelzőért fizessek új árat, csak mert kicsi.[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
válasz
Tibee86 #2634 üzenetére
Azert ez igy eleg eros, hogy " nagyon nagyon gagyi"! Az osszes apple gep, legyen az MacBook, iMac vagy iPad szerintem sokkal jobb a kepminosege, mint barmelyik hasonszorunek. Amugy is mindig az Apple fejleszteseit koppintjak, messze elorebb jarnak fejlesztesekben, megbizhatosagban a konkurencianal, hiszen az elkepzeleseik es a badget-juk is joval masok elott jar! Ok megalmodjak majd megvalositjak mindazt, amit masok el sem tudnak kepzelni! Arrol nem is beszelve, hogy az elettartamuk joval sokszorosa a "hagyomanyos" tarsaiknal es joval kevesebb a meghibasodas is, beleertve a pixelhibakat is akar.
Nekem ez a velemenyem! Tisztelettel! -
insight
aktív tag
-
insight
aktív tag
válasz
vadászcsiga #2624 üzenetére
köszi!
iPhone 4/5 tulajok!
Miután megszoktátok a retina kijelzőt, nem zavar, hogy az iPad minié nem az? (természetesen nem az ipad mini retina verziójáról beszélek
)
Annyira megszoktam ezt az éles képet, hogy böngészéskor talán zavarhat - vagy azért ennyire nem pixeles.
-
insight
aktív tag
Holnap érkezik az iPad minim. Rá tudom majd szinkronizálni az adataimat, ami most iPhone 5-ön van? Kontaktok, appok, stb?
Hogyan csináljam, iPhone 5 mentésből kell visszaállítani az iPadre?
köszi
-
Criss00
csendes tag
válasz
vadászcsiga #2618 üzenetére
Értem
és az ios 7.1-el mi a tapasztalatok ? gyorsaság akku idő ...
-
Criss00
csendes tag
Sziasztok !
Szerintetek a mini elég filmezésre netezésre stb ... ilyen alap dolgokra ? -
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Ipad minit szeretnék ios 7-re frissíteni, de újként szeretném beállítani.
Kérdésem az lenne, hogy nekem csak a garage band által készített dalaimra lenne nagy szükségem, ezeket a dalokat vissza tudnám valahogy állítani, ha újként állítom be az ipadot? -
GGMPC
őstag
-
SuperMario
tag
Sziasztok!
Nemreg csatlakoztam a minisek taboraba, nagyon tetszik a cucc. Csak annyit szeretnek kerdezni, hogy vannak-e must-have appok? Sokmindent meg nem tettem ra es ugy erzem valamit tuti kihagytam. Illetve ha irnatok par jo offline jatekot, azt is megkoszonnem. -
randras
veterán
válasz
logitech25 #2608 üzenetére
Nem ér sokat, de 500 forintért átveszem.
-
zserbox
őstag
válasz
logitech25 #2608 üzenetére
ennek mi köze az ipad minihez?
-
logitech25
tag
Sziasztok.
Kéne egy kis segítség,van egy ilyenem.intuix iPod mini wireless extender
Mi lenne ez pontosan??
és mennyiért lehet értékesíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Devsey
tag
Sziasztok!
Akit esetleg érdekel eladó iPad mini Wi-Fi 16GB Space-Gray ME276ZP/A ÚJ, BONTATLAN, nyereményjátékon nyert, most érkezett, 90.000+szállítás úgy gondolom elég jó ár, természetesen garanciális.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 6 (2018) 32GB WIFI 95% aksi
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával