- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vladislav #101 üzenetére
Nem tudom hogy segítek-e a döntésben de:
Megmondom őszintén én minden előzetes Mini tapasztalat nélkül 'látatlanban' vettem meg, előtte 10"-os Samsung tabletjeim voltak és utólag azt mondom hogy igazán elfért volna az air 4-is a kezemben, azért annyira nem lett volna nagyobb macera, és egyébként a nagyobb kijelzőn tényleg minden jobb, így ma már az AIR4-et választanám. Van hogy nem áll kézre, 'ujjra' a mini max felbontás mellett néha túl kicsi a kényelmes használathoz.. -
Luciano
tag
válasz
Vladislav #97 üzenetére
Én pontosan erre használom a Minit, hordozhatóság, időtállóság volt a fő cél. A kijelzőn függőleges görgetésnél észre fogod venni a képernyőfrissités egyenetlenségét(fórum olvasás közben pl.) de ezt tudtam a vásárlás előtt is. Visszintesen én nem érzékelem. Együtt tudok élni vele
-
thomas77
senior tag
válasz
Vladislav #94 üzenetére
Egy 7 éves mini 3-at cseréltem a mini 6-ra. 2-3 évig használtam simet benne, aztán évekig nem. Most 2 éve megint. Szerintem jó, ha van gsm modul. Nekem a memória nem annyira fontos. Nem tárolok az ipaden filmeket, zenéket, nagy marha fájlokat.
Telefonálni valóban nem fogsz vele. De legalább egy tisztességes modem van benne. -
Luciano
tag
válasz
Vladislav #94 üzenetére
Szia,én hasonló dilemmával küzdöttem mint te. De a Cellurar modellel sem fogsz tudni GSM hivásokat indítani tudomásom szerint. A SIM foglalat csk adatra van. En maradtam az alap változatnál,tartalomfogyasztás. Így a telfonom (Note 20 Ultra)csak 2 naponta kell töltenem
És hordozható is a Mini,főleg éjjeli műszakban veszem hasznát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged