Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Nem igazán értem, miért választaná ezt bárki az iPad 2021 helyett, hacsak nem valami speciális munkára kell, ahova követelmény ez a képarány. Oké, ott van a type-c meg az A15 chipset, de igazából mindenre ugyanannyira elég az A13 is. A jelly scroll viszont iszonyatosan nagy blama, volt szerencsém élőben tapasztalni, tényleg azonnal feltűnik (pedig akkor még nem is tudtam róla), és szöveg olvasásánál nagyon zavaró. Nem ilyennek képzel el az ember egy 2 kilónál többe kerülő eszközt, de igazából ez a 40ezer ft alatti dzsunka kategóriában is szalonképtelen lenne.
Ha a 10 collos iPad meg nagy, akkor ott vannak az okostelefonok, plusz 1-2 collért szerintem felesleges plusz egy eszközt venni. Ezt akkor tartanám életképes ajánlatnak, ha pár tizessel az iPad alá lőnék be, de a jelly scroll még akkor is ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged