- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Nem igazán értem, miért választaná ezt bárki az iPad 2021 helyett, hacsak nem valami speciális munkára kell, ahova követelmény ez a képarány. Oké, ott van a type-c meg az A15 chipset, de igazából mindenre ugyanannyira elég az A13 is. A jelly scroll viszont iszonyatosan nagy blama, volt szerencsém élőben tapasztalni, tényleg azonnal feltűnik (pedig akkor még nem is tudtam róla), és szöveg olvasásánál nagyon zavaró. Nem ilyennek képzel el az ember egy 2 kilónál többe kerülő eszközt, de igazából ez a 40ezer ft alatti dzsunka kategóriában is szalonképtelen lenne.
Ha a 10 collos iPad meg nagy, akkor ott vannak az okostelefonok, plusz 1-2 collért szerintem felesleges plusz egy eszközt venni. Ezt akkor tartanám életképes ajánlatnak, ha pár tizessel az iPad alá lőnék be, de a jelly scroll még akkor is ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest