Új hozzászólás Aktív témák
-
bull84ghia
őstag
válasz vadászcsiga #3797 üzenetére
Én megcsináltam mert amikor 1-es Ipadem volt akkor szerettem volna FMA-zni ami ugy min IOS6 kell.
Átírtam, infoban 6.1.1 volt FMA elindult rendesen. De amint olyan app ami kérte a 6-os rendszert nem tudtam telepíteni rá mert hibát dobott.
Szerintem a megoldás, valami alternatíva keresése a nem működő progik helyett.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
vadászcsiga
félisten
válasz bull84ghia #3801 üzenetére
Akkor ez meg is oldódott
-
bull84ghia
őstag
-
Coc@s
őstag
Ő jó lesz nekem ugye?
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
Az miért van/lehet, hogy a frissen telepített iTunes a biztonsági mentéskor azt írja, hogy az alkalmazásokat nem tudja menteni (nincs jogolutságom ezen a gépen)?
18 éve itt
-
Keksz
senior tag
Az iPad 1-et az Apple és a fejlesztők is lehúzták a klotyón.
Olyannak éri meg, akinek alap alkalmazások elegendőek és / vagy jailbreakelt és vhonnan meg tudja szerezni az alkalmazások telepítőjét (IPA archive), amíg még azok fent voltak és támogatták az iOS 5-öt.
Bár sztem az iPad 1 az iOS 4.x (4.2.1) alatt érezte jól magát (láttam, ahogy kollégám szenvedett az 5ös iOS-sal rajta), és egy éve pont ezért adtam el én is, mert már 4.x -re nem jött új verzió az alkalmazásokból és nem akartam lemaradni a "jóáras" eladási lehetőségről.
Ha pedig nem érdekelnek az új alkalmazások és elfogadod hogy sok esetben veszted az új funkciókat, akkor arra amire kitalálták még elég a készülék. Mert sok most a piacon lévő tablet még annyit sem tud.
-
Coc@s
őstag
No, megcsináltam a factory RESET-et, aztán a JB-t.
Átírtam a verziót 6.1.1-re, aztán visszatöltöttem a backup-ot.
Jelentem, most is 6.1.1-et ír magáról, megmaradt a JB.
A legtöbb korábban nem akaró alakalmazás fölment, néhány viszont vagy el sem indul, vagy menet közben kilép.
De a legtöbb így működik.
Épp ezért úgy tűnik, megérte.
Köszönöm a tanácsokat!!!18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz bull84ghia #3814 üzenetére
Igen. Vagy szerencsés vagyok, vagy Isteni segítség, nem tudom.
De most első körben elégedett vagyok, hisz még egy "klotyón lehúzott" ( ) termékkel is egészen jól el fogok tudni boldogulni.
Persze nem tökéletes, Skype vagy bármi hasonló kamera nélkül, stb..., de azért nem rossz.
(Skípe-ra majd használom a BlackBerry Z10-es telefonomat![ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
iPad airhez milyen tokot ajanlanatok?? Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Coc@s
őstag
válasz vadászcsiga #3817 üzenetére
Itt le van írva:
http://mobilarena.hu/tema/iphone_hasznalok_topikja_nincs_fikazas_lsd_1_hsz/hsz_49648-49648.html
Kell hozzá egy iFile is, amit nekem a Cydia-n keresztül sikerült letöltenem az iPad-ra.
Arra nem esküszöm meg, hogy ami korábban ment minden megy azután is, de az biztos, hogy jópár dolog nem ment és most igen.
De sajna vannak, amik így sem mennek, azoknak a valóban 6-os iOS kellene.18 éve itt
-
Coc@s
őstag
Tud valaki ajánlani 5.1.1 (hazudott 6.1.1) alatt tuti működő free ebook-readert, amivel vagy az iTunes-on keresztül tudok bemásolni ebook-ot, vagy én magam másilim be - pl. iFile-val - a szükséges helyre a könyvet, és olvassa?
Mindegy, hogy epub vagy pdf, csak működjön.
Amiket eddig találtam, azok vagy nem indultak el - pl iBook - a régi verzió miatt, vagy free-ben csak a demokat olvasták.18 éve itt
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy iPad 3-mal kapcsolatban (MD366FD)
Próbáltam mindenhogy, de sehogyan sem tudom kiszedni a micro SIM kártya "fiókját". Adták hozzá azt a pöcköt ugyebár, de bárhogyan nyomom bele med se mozdul. Van erre valami speciális technika? Így akar szívatni az Apple? Van olyan, hogy nem lehet kiszedni és vigyem el egy iStyle-ba, hátha ők ki tudják?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
krain
tag
Üdv! Segítsetek legyetek szívesek. iPad1-re szeretnék feltölteni képregényeket. A HálóZsák oldaláról letöltöttem, a szgép mappájában teljesen jól -azaz a képek sorrendben vannak, de amint átkerülnek az iPad-ra össze-vissza vannak az albumban. Átneveztem a képeket 00, 01, 02...10, 11...19-ről a 019-es formátumra, sőt már vissza is. Már marhára idegesít, de nem jöttem rá a megoldásra. Valaki tudna segíteni? Köszi előre is.
-
krain
tag
válasz vadászcsiga #3822 üzenetére
jah, igen...
-
крокодил
tag
Sziasztok! Akit esetleg érdekelne egy 2 napot hasznàlt, sötétszűrke Ozaki iCoat Versatile tok érintőceruzàval, az írjon ràm egy provàtot. Jutànyos àrom adom + egy Staropramen...
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyasféle ébresztőóra progit a cydia-ba ipad-re mint amilyen az iphone-okban is van gyárilag?
(mellesleg első generációs ipad 64gb 3g+wifi iOS 5.1.1.) -
arkades
senior tag
5.1.1-es iOS-szel nincs probléma ha filmet szeretnék nézni a youtube-on? Visszaolvasva láttam olyan hozzászólást, hogy nehezen töltődik be a tartalom. Nem tudom ez csak egyedi probléma, vagy általános?
[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
Coc@s
őstag
Több topicba is írtam, elnézést, ha valaki máshol is olvasta már.
A lényeg, hogy iPad mini Retinához rendeltem egy OTG kábelt, és egy USB-RS232 (hagyományos soros port, ha esetleg valakinek ismeretlen az RS-232) átalakítót és valamilyen terminál programot (ami tud telnetet és ssh-t) szeretnék használni.
Tud ez működni gyári állapotú iPad-en, vagy csak JB után?
Tud valaki - akár privátban is - segíteni konkrét megvalósítási tanácsokkal, esetleg bevált terminál program típusával, stb...?18 éve itt
-
-
Coc@s
őstag
Köszi, meg fogom nézni ezt is.
Van egyébként egy GETCONSOLE nevű cucc ami tutira működik, de csak maga a kábel 69$.
Kicsit nem olcsó.Egyébként valószínűleg szoftver kérdése (is) a dolog, hogy tud-e működni.
Bár ha az iPad nem ad ki tápot az USB felé, akkor az én USB-RS232-es átalakítóm is halott.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz vadászcsiga #3830 üzenetére
Az biztos, hogy az OTG-re nincs kihegyezve.
Egy csomó mai telefon és a legtöbb tablet már simán kezeli ezt a kérdést, igaz, azok nem az iOS-t használják.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz vadászcsiga #3832 üzenetére
Én ezt kenhetem a hajamra.
Az SD-kártya nem hoz izgalomba.18 éve itt
-
bull84ghia
őstag
válasz vadászcsiga #3834 üzenetére
Én meg occsóért megveszem az ipadot
[ Szerkesztve ]
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Coc@s
őstag
-
Coc@s
őstag
-
goro1000
aktív tag
Sziasztok
Első generációs ipad 64gb 3g+wifi iOS 5.1.1. mennyit ér? -
arkades
senior tag
válasz vadászcsiga #3841 üzenetére
Köszi szépen. Mostanában gondolkodtam rajta, hogy veszek egy iPad-et de akkor valamivel újabbat kell keresnem Valószínűleg át kéne néznem az iPad topicokat.
[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
johndeegwed
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy tudnék telepíteni iPad 1re iOS 6-ot jellybreak nélkül vagy vele de lehetőleg nélküle
-
vadászcsiga
félisten
-
johndeegwed
tag
válasz vadászcsiga #3844 üzenetére
Ès hol találok jellybreak leírást ? Tudnál küldeni linket vagy valamit? Előre is koszonom
-
vadászcsiga
félisten
válasz johndeegwed #3845 üzenetére
Jailbreak
Fogalmam sincs már melyik jó rá, régen volt de talán ez segít jailbreak.info -
johndeegwed
tag
Köszönöm szépen , már csak 1 kérdésem lenne ha ezt le töltöm akkor 6.1 es iosem lesz ???You are downloading the sn0wbreeze-2.9.14.zip for Windows
-
atees
őstag
válasz johndeegwed #3847 üzenetére
Sztem ipad 1en 5.1.1 az utolso ios
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
vadászcsiga
félisten
válasz johndeegwed #3847 üzenetére
Ha ezt letöltöd jailbreakelve lesz az iPaded, iOS 6 soha nem lesz rajta
-
bull84ghia
őstag
válasz johndeegwed #3849 üzenetére
Átverni át tudod hogy a verziószám más legyen de nem sokra mész vele. Én anno próbálkoztam vele mert volt pár program ami nem ment IOS5 alatt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz bull84ghia #3851 üzenetére
Nem sok esély van rá hogy elindulnak rajta a 6-ot igénylő appok. Egy próbát megér
-
bull84ghia
őstag
válasz vadászcsiga #3852 üzenetére
Mint írtam próbálkoztam vele, de hibát írt ki a letöltésnél.
-
vadászcsiga
félisten
válasz bull84ghia #3853 üzenetére
Én is próbálkoztam vele anno, sőt amikor iPaden 6 volt, megpróbáltam átírni 7-re. Na attól teljesen begerjedt
-
bull84ghia
őstag
-
Coc@s
őstag
válasz vadászcsiga #3852 üzenetére
Anno mikor volt iPad-om, jópár app elindult "átverve" 6-osként eladva az 5-öst, de nem minden.
18 éve itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest