- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hitman77
senior tag
Szia
Nekem 16Gb-os van, de ha tudtam volna nagyobbat venni, akkor azt vettem volna.
JB-vel sok alkalmazás kerül rá, ezt tudtam, viszont azzal nem számoltam a vétel előtt, hogy itt akár 1 - 1.5Gb-os is lehet egy játék.A filmek kb. 1Gb körül vannak még élvezhető minőségben.
A zene annyit foglal mint máshol.Én most jól el vagyok (2,9Gb) szabad helyem van még, de már látom a végét.
-
harry
veterán
Én meg azt mondanám, hogy mindegy mekkora tárhelyed van, úgyis meg fog telni... nekem 16gb van, és bőven elférek, pár giga cuccom van csak rajta, igaz többnyire jegyzeteket hordok magamnál, 1-2 nagyobb progi van fent, és pl. filmek, zenék nincsenek rajta. Meg általában net/mail a fő felhasználási terület, ahhoz meg nem kell hely.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
erdoke
titán
A kapacitív kijelző nem igazán alkalmas nagyon pontos bevitelre, és még a számtalan trükkel, amit kitaláltak se a legjobb rajta jegyzetelni (nekem egy Bamboo stylusom van). Szódával elmegy, de inkább ábrákhoz, grafikonokhoz, képekhez infót hozzáadni jó, mintsem hosszú szövegek bevitelére. Utóbbihoz inkább egy BT billentyűzetet érdemes rendszeresíteni.
Ha sok szöveget tervezel olvasni rajta (pdf-ek, magazinok, apróbetűs részek), akkor mindenképpen érdemes azt a 23e Ft pluszt az új iPad nagy felbontású kijelzőjébe invesztálni.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
harry
veterán
Van 5.1.1 untethered? Nahát, fincsi, nem is tudtam. Igaz sok gondom nincs vele, esetleg a safari hülyeségét említeném meg (ezt a néha kilépést nem tudom hova tenni, s úgy tudom JB független).
Feltette már valaki? Tapasztalatok?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Orlin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Öregszem
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest