- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
legiaap #6858 üzenetére
Lehet, hogy egy primitív, buta s.gg vagyok, de nem tudnék egyszerre itt kommentelni es valami értelmes filmet, videót nézni.
Tudományosan is kimutatták már, hogy a multitasking az embernél mítosz, jelentősen romlik olyankor az agy hatékonysága.
3 db 24-es monitor van az irodámban, de ha valamivel komolyan molyolok, kettőre kirakom azt az egy ablakot (Excel, SAS JMP), a harmadikat pedig lekapcsolom... -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
legiaap #6858 üzenetére
Nem akarlak győzködni, csak leírtam a véleményem, de szerintem te is rádöbbensz majd, ha valóban váltasz, hogy bizony nem mindegy, hogy egy adott alkalmazásnál, tíz, vagy ötszáz közül tudsz választani, mert a tíz között biztos egy sem lesz ami minden igényedet kielégíti, míg a háromszáz között megtalálod.
Én biztos nem váltok egy jó darabig, mert akárhányszor kényszerűségből használnom kellett mást, napokon belül visszasírtam az iPadem. Egyszerűen nálam nincs alternatívája.Az osztott képernyőben igazat adok, az nagyon hiányzik az iOS-ből, remélem a következő főverzióban már benne lesz, elvileg már alkalmas a 8-as is rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest