- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Corsair tápok
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5840 üzenetére
Üdvözlet urak! Mai nappal egy boldog Air tulajdonos lettem. Eredetileg Minit szerettem volna, utána a retinás Mini került a képbe, most pedig lehetőségek (megfelelő ajánlat, pontosabban) híján az Air maradt.
Egyelőre nem bántam meg, sőt. Az akksi eddig hihetetlen: 16:50-kor még biztosan 100%-os volt, akkor zajlott az adásvétel, mostanáig pedig egyetlen százalékot merült, bár való igaz ezt kis fényerőn és egyelőre csak beállítások, appok töltögetése mellett... tehát nem valami intenzív, de nekem nagyon tetszik ez a teljesítmény.
Egyébként fehér, mint az 5S-em. Kis család... eljött ez a pillanat is hogy most már ennek nevezzem őket... mai naptól kezdem a téma olvasását aktívan, örülök hogy egy kicsit másfajta Apple-ös társaságba is belecsöppentem, bár nevek alapján vannak itt ismerősök...Szerk.: egy fóliát mindenképp szeretnék még. Van olyan, ami a hátlápra is "felragad"? Milyen márkát vagy lehetőséget ajánlatok ami nem csúcsminőség, de azért az alap, itthoni használat ellen mindenképp véd valamennyit? Mondjuk az iPhone-t se hordom kulccsal és egyebekkel, a legolcsóbb fólia is eddig 5 éven át különböző típusokon bőven elegendő volt (tokkal együtt).
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Futás, futópályák
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest