Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonic*
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6688 üzenetére
Kétlem, mert a gépen megy minden rendesen, valamint az iPhonon is.
-
válasz
vadászcsiga #6655 üzenetére
8.1-gyel nagyon jó lett az üzemidő: 15 órát ment nálam legutóbb az Air amikor töltőre tettem 9% akksival. Szinte csak Safari és mail ment, ezen felül játszottam rajt egy órát, + kevés YouTube.
-
istvan170
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6652 üzenetére
Szívesen letesztelem, ha megmondjátok hogyan, mivel csináljam. Mármint mi menjen rajta? Wifiről mondjuk Youtube? Vagy nasról videó? Mi erre az egzakt módszer? Én 5-6 órát használom Stamina mód nélkül folyamatos wifivel, viszonylag nagy fényerővel fotószerkesztésre. 40% körülig szokott lemenni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6643 üzenetére
Üzemidőt is nagyon lehúzzák mindenhol, ami mondjuk elég fontos dolog.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6645 üzenetére
Bakker már hányszor írtam nekik, de egyre rosszabb az egész MA.
De végre valami nem a Safari sara. -
istvan170
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6643 üzenetére
Tényleg az, amíg el nem kezdtem használni. Onnantól rájöttem, hogy mekkora királyság amikor akárhogy forgatom, teszem-veszem és közben nem nyúlok bele a kijelzőbe. Nekem szerkesztéskor nagyon fontos, de szerintem általános felhasználás közben sem hátrány. Az Ipad-et vagy az asztalon tudtam csak normálisan használni, vagy teljesen hátulról kellett megtámasztanom, ami egy idő után nagyon kényelmetlen volt. Ráadásul úgy kellett forgatnom vagy mozgatnom, akár a hímes tojást, különben megérintettem a kijelzőt. Ennek ellenére a kinézetén nem fogunk összeveszni, mert szerintem is gáz. Viszont nagyon praktikusan használható, ami viszont előny. Valamit valamiért.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6641 üzenetére
Na igen olyan nálam is.
-
istvan170
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6611 üzenetére
Szerintem Sony z2 tablet.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6550 üzenetére
Én nem tudom ezek ott cupertinoban mit csinálnak de a Safari maradt ugyanolyan szar 811 betaban.
Gondolom azért mert béta -
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #6539 üzenetére
Én nekem csak decemberben lesz meg az Air, de rendeltem 1 hete egy hamis Smart Case-t, az legalább megjön addigra vagy még előbb, mielőtt megvenném az Ipadot
Lényeg ha az szar lesz, akkor veszek én is egy Ozakit -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6535 üzenetére
Másik topikban írták, szifonon is van róla cikk. Nem véletlenül duplázták meg a RAM-ot.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6528 üzenetére
Egyelőre a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem csinálja.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6531 üzenetére
Engem most már az kezd baromira érdekelni, hogy valakinél miért csinálja és nálam 8.1 óta miért nem a furcsaságokat?
Ha azonos a szoftver és a hardver, akkor max. a telepített alkalmazások szólhatnak bele a dologokba, másra nem tudok gyanakodni. De rendkívül érdekes ez az iOS dolog, nekem informatikusként is nehéz felfogni, hogy miért ekkora a szórás...
Nyilván beleszólhat a felhasználók egyéni szokásai is, de nem ennyire.
Egyébként lap újratöltögetést tényleg nem lenne nehéz implementálni, programozói szempontból sem.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6528 üzenetére
Most pl. az előbb úgy befagyott a Safari öröm volt nézni.
Gépeltem, majd közben eltűnt a kurzor. Dupla home gomb nem hozta elő a multitaskingot. Nyomtam egy power gombot, majd újra feloldottam a zárat. Egy fehér Safari fogadott lapok nélkül. Majd fogta magát kilépett.
Gyönyörű. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6512 üzenetére
Nekem mindegy, mit raknak a Safariba, amíg nincs gesztusvezérlés, és a megosztási menü is szegényes, addig nem fogom használni.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6510 üzenetére
Az SMS fícsör azért elég jó...
-
Apooca
tag
válasz
vadászcsiga #6490 üzenetére
8.1 Safari nem, chrome o.k.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #6492 üzenetére
8.1-en nálam se jön be.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Nálam 8.1 se Safari, se Chrome sem oké.
-
legiaap
félisten
válasz
8.1 oké
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Nalam is ok! air1 7.1.2...
-
siemenss65
tag
válasz
nálam oké
air1 -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6485 üzenetére
Dehogynem. Jó lyukérzékem van.
-
deakferenc75
tag
válasz
vadászcsiga #6462 üzenetére
Értem,köszi.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6452 üzenetére
A félreértések elkerülése végett, nálam alternatív böngészővel és asztali nézetben nem problémás. Lehet, hogy Safariban mobil nézettel az, de úgy soha nem próbáltam.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6451 üzenetére
PH is fagy
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #6443 üzenetére
Én csakis Prohardver.hu-ról vagyok itt és sohase volt gond!
De nálat észrevettem,ha linkelsz valamit a ph családból akkor mindig a mobilarénás jön ki...
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6446 üzenetére
Igen a spotlightra gondoltam. Semmit sem ér, bugos szar.
-
erdoke
titán
válasz
Törtenelmi és szín preferenciák miatt mindig is a PH felől fórumoztam, ezek szerint más előnye is van. Érdekes, mert a motorja elvileg ugyanaz a kettőnek.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Nekem egyébként 8.1 óta lekopogom minden rendben van. Nem tudom, hogy miért, nem is akarok rájönni, csak használom
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6436 üzenetére
Ha úton vagyok, max. késő este szoktam fórumozni. Most pl. szabadságon vagyok, miután az elmúlt 8 héten szinte egyfolytában utaztam, és a következő 8 héten is folyamatosan úton leszek. A munkám miatt nálam ez úgy van, hogy ha ráérek, akkor az átlagnál több időm van fórumozni, de ha sűrű a meló, akkor napokig szinte semmi.
Utazáskor tényleg kifejezetten fontos az egykezes használat, volt már, hogy 5 hét alatt 24-et repültem... -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6434 üzenetére
Szerintem teljesen valós probléma. Minek veszel "mobilt"(=phabletet) ha nem tudod mobilként használni? Mert ha minden használatkor kell mindkét kezed, hogy csinálj rajta valamit, akkor az már nem mobil, közel sem. Nekem ezért ideális ennyire az 5-ös széria 4"-os mérete, mert amikor cipekedek, vagy tele a másik kezem, gond nélkül meg tudom nézni az e-mailemet, sőt még gépelni is tudok rajta, kényelmesen, anélkül hogy attól félnék, hogy kiesik a kezemből, vagy ne érjem el valamelyik sarkát a kijelzőnek.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #6405 üzenetére
Nálam a YT épp most frissült lehet már jó lesz!Chrome ot nem látom,hogy frissült volna bár csak oktober 13-tól látom máig...abban nincs benne!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6397 üzenetére
Vennék helyette egy másikat ennek az árából. Meg eladni úgy se mostanában tervezem...
Egyébként köszi a tippeket, felpakolom oda!
-
DaveN
tag
válasz
vadászcsiga #6398 üzenetére
Végre!
Köszi, hogy szóltál! -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #6386 üzenetére
Jah nem! Összekevertem FB-al!
-
DaveN
tag
válasz
vadászcsiga #6377 üzenetére
Most frissítettem 8.1-re, Safarival nálam az Index jól jelenik meg.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6371 üzenetére
Nekem mindegy, csak gondolom írhatnának valakinek ez ügyben, ha zavarja őket
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #6371 üzenetére
Nemtudok viszonítani mert én nem szoktam nézni ( de jó, mostmár fogom) Origo-t szoktam nézni. Azzal nemvolt semmi gond.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #6349 üzenetére
Nekem még 7.1.2 van...Akkor az enyém többet ér?
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #6349 üzenetére
Na igen.
Bár nekem most 8.1-gyel sincs (egyelőre) semmi bajom. Ettől függetlenül cserélve lesz a 2-re.
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #6346 üzenetére
Raadasul mindezt ugy, hogy valami 94 megara irja az update meretet.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6313 üzenetére
Semmi változást nem tapasztaltam eddig. Majd úgy is belököm ha valamit felfedezek.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6302 üzenetére
Nálam már fent van.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
10percenket nezegetem nem volt,most latom en is hogy mar fent van!
Várom az észrevételeket!
-
univerzita
addikt
válasz
Én most töltöm.
-
DaveN
tag
válasz
vadászcsiga #6293 üzenetére
Lekopogom, de nekem még nincs bajom vele!
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6283 üzenetére
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #6276 üzenetére
Na pont azért kérdeztem,mert a 8.1-re várok!
Addig nem akartam frissíteni míg nem jött ki a 8.1...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6267 üzenetére
Ugyanúgy fagy, teszem vissza a backupot legalább a ujrabelakast megsporolom.
Erdoke
AhaSzabikaa20
8.1 de ez ha 7-et használsz téged nem érint -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6264 üzenetére
Miért nem használsz másik böngészőt, ha ennyire problémás a Safari?
PC-n is görcsösen ragaszkodsz az IE-hez?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6272 üzenetére
Ezt nem tudom, ahogy írtam mindenképp megvárnám még a hétfőt, hátha csodát fog csinálni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6267 üzenetére
Igen, bárhova viheted, mondjuk egy iStyle a célszerű APR-ek között igen. De Edigitalhoz is viheted, azok is ugyanoda viszik majd, mint az iStyle.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Nálam is minden rendben!Már azt se tudom mikor fagyott le utoljara vagy ilyesmi...azt hiszem mg tavasszal...Bár én még 7.1.2-öt hasznalok!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Én is kezdek gyanakodni, hogy lehet valami hiba van nálad. Mert én is elég HC user vagyok, tehát nem mondhatnám, hogy kevés weboldalon járkálnék vele, de nálam nem ilyen durva a helyzet. Néha-néha kifagy egy-egy flashel teli pakolt oldalon, de ennyi.
Gondolom próbáltad, de full restore mentés nélkül?
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6254 üzenetére
Nem hiszem, hogy nálam több iPad tapasztalatod lenne akár időről, akár fajtáról, akár darabról, akár használatról beszélünk...
Jelentem, az iPad 4 kiválóan fut a legfrissebb iOS verzióval, és erősen kétlem, hogy a 8.1-8.2 durván be fogja lassítani. A következtetést mindenki vonja le magának. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6241 üzenetére
Én azért ezt nem így látom. Lassabbak az iPadek nem sokkal lettek. Nyilván egy 3 éves iPad azért nem fog úgy menni up to date szoftverrel, mint egy 1 éves készüléken, de legalább megvannak az új funkciói, ellenben egy Droidos tablettel.
Én inkább azt érzem, hogy egyre instabilabbak/bugosabbak az újabb szoftverek. x.1-es verziónál már nem szokott lenni baj a sebességgel, még a régebbi készülékeken sem. (és a bugokat is szinte mind javítják, lásd: i4-ios 7.1)
Én azért nagyon, de nagyon reménykedem abban, hogy a 8.1-ben nem lesz Wifi, Airdrop és természetesen Safari bugok. Esetleg az animációk is lehetnének folyamatosabbak és teljesen elégedett lennék. Még akksi idő is lehetne jobb, bár mostanában 0-24-ben használom(Sajnos?) így nem csoda, ha nem bírja tovább 2-3 nap intenzív használatnál tovább.
-
válasz
vadászcsiga #6258 üzenetére
Végképp nem akarok kötözködni, de az iPad 2 is egész használható volt 7.1-gyel
Ettől függetlenül ÉS ha 2 GB lesz az újban, akkor télen esetleg váltok Air 2-re. (Önkritika: ezzel konkrétan semmit nem mondtam...
)
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #6258 üzenetére
Pfff... Annyira egyszerű (és logikátlan) volt a megoldás.
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #6254 üzenetére
Én nem kötözködni akartam, komolyan kérdeztem. Az én tapasztalataim szerint az új iOS valóban járni szokott némi laggal és buggal, de az első nagyoob frissítés ezeket megoldja. Én ezt várom most a 8.1-től.
-
csab2
veterán
válasz
Ezt mire alapozod?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #6248 üzenetére
Én biztos nem mert jövőre lejár a hűség, vàltok Air 3-ra márha az lesz a neve
2 évente optimális a csere úgyvélem, de a 3 sem vészes.
Átugornám, de rossz nézni hogy pl aki szeretne sima Airt venni, egy troll mindenféle marhaságot hord össze. -.- Elég sokan fognak még sima Airt venni ám! Vegyél droidot akkorRészemről erről ennyit.
-
HardRic
addikt
válasz
Pedig én pont most várok egy kis bugfixet, hiszen a mini 3 még egy évig lesz kint ezzel a hardverrel. Aztán ha nem, akkor az Apple k*rva anyját.
-
törölt tag
válasz
Mostmár tényleg befejezhetnéd a marhaságaid... Már nemcsak unalmas de vicces is. Kavarod itt a sz*rt totál feleslegesen! A sima Air még az ios 9-től sem lesz lassú. Dd lehet h csak én vagyok hülye h reagálok a badarságaidra, más meg inkább csendesen röhög rajtad
Igazi troll vagy
-
szucsy89
tag
válasz
Ezt hogy érted?
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #6204 üzenetére
irónia
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #6201 üzenetére
Hétfőn. És tele van hasznos dolgokkal. Icloud drive, meg ilyesmik.
-
siemenss65
tag
válasz
vadászcsiga #6201 üzenetére
Majd hétfőn.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #6184 üzenetére
Nálam úgy az itunes storet hozta be lol. Aztán hosszan nyomva sikerült kitalálni mit akar.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #6181 üzenetére
safariban hosszan nyomj rá és open in ibooks. használati utasítás szerűség, az új ipadekkel.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6181 üzenetére
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #6176 üzenetére
Ma nekem 3 respring volt, mind safari közben.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #6166 üzenetére
A kedvedért még a mannaszappant is kipróbáltam, de sikerült feliratkoznom a hírlevélre. Vagy neked hol fagyott le email cím megadásánál? A mobilos vagy a normál nézetet használtad? Rendelni nem fogok semmit azért a próba kedvéért.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6154 üzenetére
Nekem most az iCab-el is vannak gondjaim. Mikor írok akkor a szövegdobozban néha nincs ott a kurzor és így nem tudok javítani. Nagyon gyakran kilép, akad, laggol. Az az igazság nagyon kéne a 2 giga ram, hogy ne forduljon ilyen elő.
Sajna más tablet alternatíva nem igen van ilyen árban. Surface pro 3 tetszik de az ára kritikán aluli, ráadásul lehet lapátra teszik. Sony windows tabletei is jók de drágák, ja és az app kínálat is kriminális.
Csak oda lyukadok ki, hogy Air 2 lesz ebből ha 2 giga rammal jön. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6154 üzenetére
Én meg pont egyre jobban kezdek megbarátkozni vele. 8.0.2 csinált vele valamit, nem tudom mit, de azóta nem emlékszem, hogy lett volna bármi problémám is. Oké, volt hogy az FB 2x-ra indult el, de ez nem új dolog...
Én azért reménykedek, hogy 8.1 még nagyobb stabilitást hoz majd holnap után, esetleg egy kis gyorsaságot.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6146 üzenetére
És milyen a felülete? Téged nem zavar, hogy nem üveg, hanem tapadós műanyag? Telefonomra raktam rá 1 hétig egy drága fóliát, nem 200 Ft-os Ebayeset, de borzasztó üveghez képest... Baromi pontatlan lesz tőle a kijelző és a színek is torzulnak.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
vadászcsiga #6141 üzenetére
Vedd le es mosd le viz alatt. Siman probalkozhatsz utana ujra. En is igy tettem fel vagy ot proba utan
-
iEdina
újonc
válasz
vadászcsiga #6141 üzenetére
Szia
Én is ezen tűnődtem, hogy hogy fogom rátenni buborékok nélkül a fóliát. Ezt a videót találtam a neten, ami nekem elég barátságosnak és egyszerűnek tűnik
Remélem tudtam segíteni
-
válasz
vadászcsiga #6050 üzenetére
Nekem is egész frankón működik, több ujjas gesztusokra azonnal reagál, a Spotlight keresőt ugyan nem hasznalom (mire érdemes használni?), de megnéztem, simán fut. 10 óra használat után 36%-on az akksi.
Ami zavar/fura:
- fórumban gepeléskor van némi lagja, pedig gyári billentyűzet (droidnak nincs Swype-pal sem)
- ez a full screen a Safariban szokatlan, 2* kell koppintani (oldal teteje, vissza...)Ti látjátok ezeket a hangulatjeleket amiket most ideírok? 💨👀👂👅👍 Amikor PC-n nézem, akkor nem látom, de iPadon a saját bejegyzéseimnél igen.
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga #6044 üzenetére
Szerintem az is egy efekt. Hogy mikor akad, jobban szemügyre tudd venni
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6034 üzenetére
Lehet, hogy egy idő után melegedik túl vagy hasonló és a restart ezt újraindítja, kiüríti azt a regisztert, fene se tudja. De ez elég érdekes szoftver bug, ha valóban az.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6008 üzenetére
Igen, muszáj lesz. Az Opera és a Chrome se rossz egyébként, meg a többi sem, de UI és UX kombóban szerintem Safari a nyerő. Olyan igazi Apple-ös. Csak kár, hogy ilyen instabil.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6001 üzenetére
Nem rémlik, hogy ilyet aktiváltam volna, és nekem egyformán működik mindenhol.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #5989 üzenetére
Már mondtam hogy beta !1!, majd idővel minden javul...
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #5989 üzenetére
Nalam is, plusz a gesztusos bezaras sem mukodik sokszor.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5983 üzenetére
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #5983 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5981 üzenetére
Millió+1 beállítási lehetőség van benne, mondjuk ez nem biztos hogy mindig pozitív, én szerintem Safari API-t használ, csak kicsit javítva, mert ez ugye nem crashel meg ilyenek és baromi gyors és hajlandó benntartani a memóriában a megnyitott lapokat is. Mit értesz azalatt, hogy nagyítani sem lehet?
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5977 üzenetére
Annak igen örülnék ha apple bácsi engedné kiválasztani az alapértelmezett böngészőt. Ha az iCab amit erdőke emleget mindig tudni fogja kezelni a 1Password-ot akkor átlépek arra. Addig nem veszem meg. Még a Mercury sem tudja sajna.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5974 üzenetére
Igazából Safarin kívül más bug nem igazán van, nem? Azt meg azért elég könnyen ki lehet váltani, van rá elég sok alternatíva.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5970 üzenetére
Van egy érzésem, hogy a Safari ilyen szar lesz egészen addig míg nem jön az IOS9 2 giga rammal.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #5967 üzenetére
Én délután a legutolsó hivatalos iTunes-szal tettem fel. Talán 11.4? Kb. másfél hete tettem fel azt az iTunes-t.
Először nyomtam egy teljes visszaállítást az iPad-en, mert nem akartam még a 8.0.2-t is letölteni, utána pedig beállítottam új iPad-ként, majd shift+frissítéssel betallóztam neki a letöltött bétát. -
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #5967 üzenetére
Ha van, akkor mindenképp kell neki a béta.
-
Hofeher
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5964 üzenetére
Köszi a1475 miért nincs benn ez az infók közt azt nem tudom
Szinte állandóan tóban van a kis lapos
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #5961 üzenetére
Én most végeztem a felrakásával, egyelőre semmi extrát nem látok, de még nem is nagyon nyomkodtam, mert dolgozni is kell néha.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #5955 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5955 üzenetére
Elég sok jó dolgot hozott be és remélem minden Safari és 4-5 ujjas bugot javítani fog
Én nem szoktam bétázni, de ha nálad fent lesz, akkor megosztatod majd a tapasztalatokat
hj.jani95:
Nálam jó 8.0.2 alatt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5949 üzenetére
Engem alapból idegesített, szóval már az elején kikapcsoltam.
Ebay-t appból szoktam használni, ott nincs baj vele.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5945 üzenetére
Ebay webes nézetben pl néha görgetés közben felugrik a tetejére de egy pillanat alatt
-
válasz
vadászcsiga #5934 üzenetére
Múltkor (2 hete) már írtam, hogy jó áron lesz, 90e. 27% Áfával. Cserében lassan jön meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mini-ITX
- Politika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest