Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
valószínűleg eltérnek az oktatásról alkotott elképzeléseink, de én nem szeretnék ilyen órára beülni. halálra idegesíett, amikor az oktatók egy ratyi powerpoint prezentációra mondták azt, hogy ez a "jegyezet", és ahhoz is alig voltak képesek hozzátenni órán.
egyrészt sok tárgynál nem feltétlen előre kötött anyaga van az órának, hanem vannak olyan témák,amiket elmond még az oktató, és fontos lehet megjegyezni (nem monoton, determinált, amit egy gép is meg tudna csinálni). illetve még ha lenne is ilyen anyag és oktatási rendszer, akkor is azt mondanám, hogy én a saját gondolataimnak és logikámnak megfelelően akarom leírni, mert én úgy látom át (nem úgy, ahogy a tanár előre összeírta amagának). az előadás léynege, hogy gondolatokat ébresszen, és hogy ezeket a gondolatokat lejegyezd, ahhoz kell valamilyen eszköz (pl. papír és toll).röviden összefoglalva az általad leírt oktatási módszer antikreatív, determinált. nekem nem kellene, és remélem nem ilyen lesz (csak) a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest