- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
7Heads Drago #64 üzenetére
Nézd. Megcsinálod a snittet. Többet is. Megnézed még ott, hogyan néz ki kb. a dolog. Ha nem jó, még ott újra felveszed. Ott látszik, hogy filterezni kell e, és ha igen, mennyire oldja meg a problémát, vagy megoldja e egyáltalán. Ha nem, akkor már szögből, máshogyan megint felveszed. Nem beszélve arról, hogy a tabon meg tudok adni rep útvonalat, vagy lerepülöm először és mivel mindent ment visszamenőleg logba, grammra pontosan le tudom repültetni vele utána ugyanazt az útvonalat a, azzal a sebességgel, pontosan úgy és én meg csak közben kizárólag a kamerával foglalkozom. Nem kell még a repüléssel is. Persze ezt statikus téma esetén legtöbbször. Vagy odabökök, hova menjen és nekem nem kell "odafele vezetnem".
És visszafele sem. A tabon mindent látok. Magasság, sebesség, akármi, az esetleges riasztásokat is, ha pl jön valami arrafelé, ahol én vagyok. Tényleg bármit. Ezért írtam, hogy a tabnak kizárólag az szab határt, mire használod, milyen app fut rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Battlefield 6
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest