- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
markknight #38 üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél, de engedd meg, hogy én is reagáljak rá. Szerintem nem az a sértő (már ha ez a jó szó rá) ha egy terméket kritikával illetsz. A képességekkel és hátrányokkal mindenki tisztában van, aki nem egy elvakult fan. Nem is ezzel van a baj, hanem az unalomig ismételt sértegetéssel övezett általánosítással. Felesleges, unalmas, és max a felszínt kapargatja az altájékon.
Tudom az agyunk sokszor megtréfál minket és kapcsolódási pontokat keres ezen dolgok között, de sok esetben ezt érdemes elhessegetni mert könnyű rossz következtetéseket levonni.
Ha élhetek egy ki nem mondott példával, elég benézni a play storeba egy fizetős játék alatti kommentszekcióba és mindenki megérti miért írtam a fenti dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest