- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Én videót vágok rajta FCP-on, fotót szerkesztek LR+PS (PS elérhető már natív bétán brutális a sebessége az előző inteles Mac-emhez képest, az egyszerűbb Lightroom is natív, csak a Classic verzióra kell még várni) az Affinity pedig talán múlthéten adta ki az egész suite-ot natívon. Tehát alakul ez. Én már tudom munkára használni, de nyilván nem pikk pakk lesz minden elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
válasz alexandrosz #35 üzenetére
Most mondhatnám, hogy a konzumereket lehet hülyíteni, meg egy kis csilli villivel extra lét legombolni róluk, de ez nyilván bántó és igazságtalan lenne részemről.
Okés, mostmár leesett, hogy abszolút nem vagy képben. Részemről lezártam. -
nozs23
addikt
válasz alexandrosz #20 üzenetére
Te ezt olvastad abból, amit írtam? Szerintem egyértelmű volt, hogy a consumer piacról beszélek.
Teljesítményben/üzemidőben nincs gép, ami megérintheti jelenleg az M1-es gépeket azon az áron és kiszerelésben. Tök mindegy miből rendelnek be a multik. -
nozs23
addikt
válasz nagy_norbert #16 üzenetére
minden egyes új Apple terméknél, hogy ki veszi ezt meg ennyi pénzért?
Elnézve a jelenlegi piacot az iPhone-ok kb. annyiba kerülnek, mint bármelyik kínai vagy Samsung megfelelőjük. Az iPadből bárki vehet olcsótól drágáig bármilyen modellt, nagyon konkurenciája nincs, ha van, az is kb. ugyanannyiért. Basic Airpodsokra ugyanez igaz.
A Notebook piacot pedig most alázták szét az M1-es gépükkel, aminek szintén nincs értelmes alternatívája Windows fronton, ami teljesítményben hasonló az drágább, nehezebb és gyorsan le is merül.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nincsenek olcsó termékeik, de amik vannak azok a teljesítményükhöz mérten versenyképes áron vannak pozícionálva.
Persze vannak pofátlanul túlárazott darabok, mint pár kerék a MAC Pro-hoz, vagy 1000 dolláros monitor stand.
Erről a fejhallgatóról nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem a piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest