Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
válasz
Lulu123rányo #149 üzenetére
És mi lett a konklúziód?
-
domerator
veterán
válasz
Lulu123rányo #149 üzenetére
Na mi újság az AirPods Max-szal?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Lulu123rányo #143 üzenetére
Hangra szerintem a Sony Mk4 simán lenyomja, könyebb is, hosszabb az akksi idő is, van hozzá kábel, adapter, normális tok és jóval olcsóbb is.
Az Apple amiben jó, hogy sok Apple cucc között tudsz gyorsan csatlakozni, hangra szerintem tök átlagos, flat hangzás, hangszeres zenére jó, komoly basszusokat ne várjál, nekem szoros, amitől kicsit fáj a fejem, és baromi nehéz, hanyatt fekve a földön simán lecsúszik fejről, a fejpánt is kényelmetlen.
Szerintem a teli árát nem éri, én olcsóbban vettem, a mellékelt tok egy vicc. Szerintem hallgass meg egy bose 700-ast is a Sony mellett, aztán ha azután is tetszik az AirPods Max, akkor vegyél. -
dud998
őstag
válasz
Lulu123rányo #151 üzenetére
Ugye-ugye? Használd egészséggel! Én imádom nagyon, minden nap használom.
-
domerator
veterán
válasz
Lulu123rányo #145 üzenetére
[AirPods Pro teszt 1000 dolláros mikrofonnal]
A srác elég funny, de normálisan teszteli a cuccot. Fülessel hallgasd meg a tesztet.
Ára miatt ne aggódj, a jót meg kell fizetni az apple-nél, én most vettem kb. ennyiért 2 nagy homepodot... nem bántam meg!
-
dud998
őstag
válasz
Lulu123rányo #147 üzenetére
A fekete mindenhez is megy, jó választás neked.
-
dud998
őstag
válasz
Lulu123rányo #145 üzenetére
Nekem is volt AirPods Pro-m. Nekem sincs már meg. Nem lehet a kettőt összehasonlítani, mert ugye az egyik fej, a másik fülhallgató. Egy ideje használom már de még mindig meg tud lepni egy új hanggal vagy részlettel. Sok BT fülessel ellentétben itt nem érzem zártnak, nagy, szellős tere van. És mindenből annyi amennyi kell. Nekem élmény ezen zenét hallgatni. Szerintem nem bánod meg, ha megvetted reflektálj majd.
-
dud998
őstag
válasz
Lulu123rányo #143 üzenetére
Szia!
Én az ezüstöt vettem, de kinek mi a kedvence. Utcán és otthon is használom, gyakorlatilag minden nap. Röviden, tömören: imádom.
Egyáltalán nem érzed a fejeden, hiába mondják, hogy nehéz. Én órákon át tudom hallgatni. Az árával továbbra sem értek egyet, de nagyon szuper cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Komoly belépővel indította el fejhallgatós vonalát az Apple, az árazás elsőre sokkoló, viszont a termék sok szempontból döbbenetes minőségű.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen switch-et vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest