- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
beresg31
csendes tag
válasz
Essentials #156 üzenetére
Mennyire koszolódik hétköznapi használat alatt? Elégedett vagy vele?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Essentials #156 üzenetére
Itt aztán vannak apple cuccok. Lehetek a haverod?
-
forgonati
őstag
válasz
Essentials #29 üzenetére
Pl. az Apple akarja megmagyarázni nekem, mindenféle bullshit szöveggel, hogy ez kell nekem. Az meg, hogy valaki 10-20 milláért vesz gépet, nem jelenti azt, hogy ahhoz géphez automatikusan megéri a 4 kerék plusz 300 ezerért. Vagy te abbol indulsz ki, hogy akinek tellik 10 millás gépre, az automatikusan hülye is, hogy még 300-ért kereket vegyen alá? Persze, akinek ez kell, vegye. De attól még nem lesz ésszerű. Ez a fejes sem az. Ennyi pénzért mi az a tok? Filléres hulladék ahogy kinéz. Ez jár 235 ezerért? Egy ilyen tok? Ne viccelj. De hát az alma egyes termékei erről szólnak. Drága, totál ésszerűtlen, olyan fanboyoknak, akik nem is akarnak tájékozódni, hanem vakon megveszik, mert alma. Amúgy tényleg mindenki azt vesz amit akar, nekem nem fáj, csak hát ez egy fórum, és csak kírtam magamból az ertetlenkedést, látva hogy megint mit kínálnak és mennyiért
Keelah Se'lai!
-
törölt tag
válasz
Essentials #50 üzenetére
Egyik kedvenc trollom vagy itt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Essentials #54 üzenetére
Nagy részük szorongó, munkájában elnyomott, vagy munkanélküli és emiatt frusztrált fotelkommentelő. Néhány kicsomagolo videó alapján szoktak véleményt alkotni, illetve marxista ideológia alapján, miszerint ami luxus az csak rossz lehet, és az 5$-os alis termék amúgy körberöhögi.
-
válasz
Essentials #54 üzenetére
Ha már "tombolás": minden ötödik hozzászólás a tiéd itt, de alig írtál valamit erről a remek termékről. Értem én, h nehezedre esik megállni szó nélkül amikor bántják a kedvenc gyártódat, de legalább tedd off-ba ezeket a hozzászólásaidat, pls - megtiszteltetve ezzel az átlagos felhasználókat!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Cypresss
senior tag
válasz
Essentials #31 üzenetére
Szerintem a Freud-i mélyelemzést tartsd meg a haveroknak. Egyébként sem vagyunk egy szinten, hogy leálljak veled vitatkozni. Az ugyanis lehetetlen egy voluntarista emberrel, ez nyilvánvalóan te vagy.
Legyen elég annyi, hogy ez egy nyilvános fórum, ahol számodra nem tetsző vélemények is teret kaphatnak. Sajnálom, ha emiatt csalódnod kellett.
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Jakuu
őstag
válasz
Essentials #45 üzenetére
Nem kell a mese, hogy en mit gondolok. Ugy tunik en itt nem a tesztet, hanem a termeket gyalazom egen es foldon. Jah nem... Kar keresni a kibuvokat a sajat áltatásodra, ezert mese habbal amit most elo adsz. Nem, ez a Prohardver lapcsalad egyik aloldala es bizony van itt hangtechnikai hozzaerto is, akitol rendes analizist is kaphattunk volna.
-
Jakuu
őstag
válasz
Essentials #42 üzenetére
Szoval akkor nem tunik okosnak, ha leirja nem ert hozza, de nincs kabeles atvitel es kiemeli ?
Nem kell ez a en vagyok a hos lovag mindenki vedelmezoje, mert en egy apple fan vagyok. Nem kell tesztet irni, olyannak olyanrol, aki nem ert hozza, tegye azt egy szakmai oldalon egy hozzaerto. Kulonben altalanossag szintjere csokken az egesz iromany. Milyen teszt az, ahol egy fejhallgatot felteszek a fejemre es leirom, szerintem szepen szol. Eleve rengeteg ember hallasa mas, szubjektiv egy ilyen megiteles. Ezek utan nem is lenne kepem leirni, hogy a fejhallgato megeri a penzet. Mi alapjan ? Mert szerintem szepen szol, es lehet a harisnya majd a fejemen kitart meg ugy felevig ranezesre ?[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz
Essentials #24 üzenetére
Akkor ne akarjon okosnak latszani olyanban amihez nem ert. Ez egy szakmaiatlan cikk, meg a kabel se stimmel, a spectrum es egyeb analizaciokrol mar irtam korabban. "Szerintem kafa a cucc" szintu iromany a tartalom.
-
El Diabl0
tag
válasz
Essentials #24 üzenetére
Hatalmas +1!
Cypresss#25: sokkal inkább a innováció, termékpaletta, árazás, support. Ezekben pedig az Apple mostanában nem remekelt.
Te egyébként követed a tech híreket?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Komoly belépővel indította el fejhallgatós vonalát az Apple, az árazás elsőre sokkoló, viszont a termék sok szempontból döbbenetes minőségű.
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 Cellular 45mm Midnight minden tartozékával eladó
- Apple Watch 9 45 Cellular Újszerű/2025.08.21.Apple Gar./100%/p4010/
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Apple watch series 7 45mm cellular akku 84%
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Új Apple Watch Series 5 44 mm akkumulátor
- Garmin Vivomove Luxe - Ezüst rozsdamentes acél tok, ezüst milánói szíj, fekete számlappal
- Samsung watch 5 pro Titán eladó Média Markt vásárlás!
- Huawei watch Gt3 black eladó 2024 decemberi aktíválás foxpost az árban!
- Keresek Apple watch ultrát lehetőleg garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest