Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
mikortól lehet ezt az Albatronos "csodát" kapni, nem tudja valaki?
-
sputnick
tag
valaki tudja, hogy mi az a wled?
-
Kapanyél
őstag
Húszmilliós az egyhez kontraszt... Még local dimminges TV-knél sincs ennyi.
A teszkó katalógusban majd jól fog mutatni. -
Eddie141
senior tag
Hát az ár mindkettő terméknél nagy kérdőjel, de mindkettő lehet érdekes is, sőt. Mindkettőben látok fantáziát
-
atike
nagyúr
Mi szereltünk gyári touchscreen-es monitorokat és utólag rögzített megoldásúakat is, de a tapasztalatok szerint sokkal jobb a gyárilag szerelt. Bármilyen egyszerű is a rögzítése az utólagos megoldásnak ég és föld a különbség köztük....
-
szuper-t
őstag
Nekem kimondottan bejön pedig nem szoktak az iylenek már csak az fog érdekelni h én mennyit fizetek érte ha kell
-
Quan-Chi
őstag
nekem mind2 kijelző tetszik ! az AOC nagyon jó minőségű cuccokat gyárt ! az albatront meg nagyon szeretem, volt anno egy 875-ös lapom tőlük
-
xT4ken
tag
Hat ez nekem nagyon tetszik. Remelem esszeru arat kap majd.
Ezt meglatva rogton fel merult benne a kerdes. Muszaj ezt a monitorra tenni hogy mukodjon? Billentyuzet mellett (az egerhez kepes ellentetes oldalon) ki remekul ki lehetne hasznalni szerintem.
-
.mf
veterán
Ennek a képernyő-éríntőfelületnek a sikere az árazáson múlik. Volt már ilyen (igaz kevésbé kommersz márkától), viszont elég drága volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- AOC AG274QZM - 240Hz, IPS mini-led, HDR1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest