- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
mikortól lehet ezt az Albatronos "csodát" kapni, nem tudja valaki?
-
sputnick
tag
valaki tudja, hogy mi az a wled?
-
Kapanyél
őstag
Húszmilliós az egyhez kontraszt... Még local dimminges TV-knél sincs ennyi.
A teszkó katalógusban majd jól fog mutatni. -
Eddie141
senior tag
Hát az ár mindkettő terméknél nagy kérdőjel, de mindkettő lehet érdekes is, sőt. Mindkettőben látok fantáziát
-
atike
nagyúr
Mi szereltünk gyári touchscreen-es monitorokat és utólag rögzített megoldásúakat is, de a tapasztalatok szerint sokkal jobb a gyárilag szerelt. Bármilyen egyszerű is a rögzítése az utólagos megoldásnak ég és föld a különbség köztük....
-
szuper-t
őstag
Nekem kimondottan bejön pedig nem szoktak az iylenek már csak az fog érdekelni h én mennyit fizetek érte ha kell
-
Quan-Chi
őstag
nekem mind2 kijelző tetszik ! az AOC nagyon jó minőségű cuccokat gyárt ! az albatront meg nagyon szeretem, volt anno egy 875-ös lapom tőlük
-
xT4ken
tag
Hat ez nekem nagyon tetszik. Remelem esszeru arat kap majd.
Ezt meglatva rogton fel merult benne a kerdes. Muszaj ezt a monitorra tenni hogy mukodjon? Billentyuzet mellett (az egerhez kepes ellentetes oldalon) ki remekul ki lehetne hasznalni szerintem.
-
.mf
veterán
Ennek a képernyő-éríntőfelületnek a sikere az árazáson múlik. Volt már ilyen (igaz kevésbé kommersz márkától), viszont elég drága volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest