Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
bobalazs #115 üzenetére
Phenom ll x4 955 be 3,20 ghz, gtx 285 es 4gb ramnal brutalisan lelassitja a gepet. A 4 giga ram 95%at lefoglalja. Hasznalhatatlan.
Am nekem a poweramp miatt kellene android emulator. Tud valaki jo emulatort ajanlani erre? Nem kell foobar es jetaudio, powerampot akarok hasznalni pcn is. Tudtok segiteni?
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Leszedtem ezt a telepítőt, viszont nekem van egy win7 és egy xp a gépben. Ha mellé felteszem ezt az androidos rendszert a gépre, nem fog elveszni a windows 7???
Úgy akarom megoldani, hogy a kezdőképernyőn ki lehessen választani, hogy XP-t, Win7-et, vagy androidot akarok futtatni...
Kéna android mindenképp a gépemre, de valahogy jó lenne megoldani, hogy a windowsos rendszerek ne vesszenek el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest