Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
válasz
adidas4death #48 üzenetére
Foglalkozunk a widget kerdessel, csak egyelore nem egyertelmu szamunkra, hogy mit lenne erdemes ott megjeleniteni. PC-n sokkal tobb erteket lehet kiolvasni ill. monitorozni, mint Androidon. Te mit szeretnel a widgeten megjeleniteni?
-
törölt tag
-
Fiery
veterán
válasz
#73029888 #43 üzenetére
"ha több magos GPU-val szerelt telefonon vagy táblagépen futtatom a programot,akkor kijelezze rendesen."
Marmint mit kellene kijeleznie rendesen? Mire gondolsz pontosan?
"Elképzelhető hogy a következő veriók valamelyikében lesz olyan mint PC-n hogy kitudok vele írni pár dolgot (Pl: Hőmérséklet) játék közben?"
Ha jatek kozbeni OSD-re gondolsz, akkor nem, olyasmit nem tervezunk, mint ahogy a PC-s AIDA64-ben sincs ilyen funkcio.
-
törölt tag
Kipróbáltam a programot a táblagépemen (Lenovo A7-40) és tökéletesen felismert mindent. És még méri is a hőmérsékleteket. Sok dolgot megtudtam a táblagépemről. Azt szeretném kérni hogy a következő verzióba ha több magos GPU-val szerelt telefonon vagy táblagépen futtatom a programot,akkor kijelezze rendesen.
Köszönöm a választ,és a remek programot!
UI: Elképzelhető hogy a következő veriók valamelyikében lesz olyan mint PC-n hogy kitudok vele írni pár dolgot (Pl: Hőmérséklet) játék közben?
-
Fiery
veterán
válasz
Armagedown #41 üzenetére
A menuben ill. az About lapon.
-
Fiery
veterán
válasz
Armagedown #39 üzenetére
Kuldj kerlek egy riportot, es javitjuk a hibat a kovetkezo frissitesnel (ami jovo heten esedekes). Koszi elore is!
-
Armagedown
őstag
A Galaxy Gionál nem írja ki normálisan a processzor nevét, Qualcomm Snapdragon S1et (MSM7227A) ír MSM7227-1 helyett.
-
kerekfej
őstag
szuper
-
banhammer
veterán
Kipróbáltam és tetszik.
-
kromatika
veterán
csak a reklám zavar benne,amúgy nagyon jó.
-
Fiery
veterán
válasz
GeryFlash #29 üzenetére
Oke, csak ha mar fizetsz erte, hogy ne legyen benne reklam, onnantol az nem ingyenes. Ami viszont ingyenes, az ingyenes, az ingyenesen belul nincs olyan, hogy kicsit 0 vagy nagyon 0 Ft-ba kerul valami
Mint ahogy kicsit terhes es nagyon terhes nő sincs
Persze ha ugy ertetted, hogy "ingyenes = ingyenes, de van benne reklam" es "full ingyenes = ingyenes, es nincs benne reklam", akkor vilagos
Ahogy irtam is fentebb, sok iranyba nezelodunk, sok lehetoseget szamitasba veszunk, es ha jelentos igeny lesz ra, akkor lesz reklammentes es/vagy funkcionalitasaban gazdagabb valtozat is az appbol.
-
GeryFlash
veterán
-
Fiery
veterán
válasz
GeryFlash #22 üzenetére
Szamomra nem egyertelmu a kulonbseg az "ingyenes" es a "full ingyenes" kozott
Az AIDA64 ingyenes Androidon, de vannak reklamok benne. Igyekeztunk azonban ugy elhelyezni oket, hogy ne okozzon problemat a jelenletuk.
Elkepzelheto, hogy lesz fizetos, reklammentes es/vagy nagyobb funkcionalitasu verzio is. Ezzel kapcsolatban me'g sok dontest meg kell hoznunk, es folyamatosan figyeljuk a felhasznaloi visszajelzeseket. Ha lesz tomeges igeny egy "okosabb", de nem ingyenes appra, akkor el fogjuk kesziteni.
-
Fiery
veterán
válasz
Atom_Anti #17 üzenetére
Elsosorban a felhasznaloi tabor kulonbozosege es nagysaga volt a donto a fejlesztes utemezesenel. De majdnem egy idoben indult a 2 app fejlesztese, csak kicsivel az androidos utan kezdtuk el az iOS-est fejleszteni. A jovo honap soran igyekszunk az elso iOS verziot is kiadni.
-
b0rZ
aktív tag
Hibátlan. SM-G901F (S5+)
-
ricsi8800gt
addikt
Tökéletes.
Huawei Ascent P7 -
Zirowe
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy miért szerepel az android résznél a java vm version-nél az, hogy dalvik 2.1.0 gyári lollipop romos m8on?
Mondjuk az is érdekes, hogy a devicesnél nem listázza a felső kamera adatait..
-
GeryFlash
veterán
Fiery, akkor ez most full ingyenes vagy vannak benne reklámok? Ha utóbbi, akkor tervezitek hogy lesz vmi premium/pro verzió ami ad free?
-
atike
nagyúr
Nem semmi. Egyre több felé meg is lesz.
Utána egységesíteni kell a tesztelést - platformtól függetlenül. Jöhetnek a számok... És máris meg is van az aktuális vitaforrás....
-
Jimmy66
senior tag
Teljesen jó! Köszi...
-
Atom_Anti
senior tag
Ez egy igazán jó hír, de mért nem ios-ra jött előbb?
-
draco31
veterán
Meg is nézem magamnak.
Egy akku elhasználódás % jó lenne bele, mint a laptopoknál. -
Mostly Harmless
tag
Igazából semmi olyat nem tud, amit az Elixir ne tudott volna már évek óta.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Dark Archon #13 üzenetére
Folyamatosan csatlakozva van a netre.
-
-
kromatika
veterán
nagyon hasznos.
-
Mice_007
tag
válasz
szabi__memo #4 üzenetére
küldj vele légyszi egy riportot, megnézzük.
-
Penguin95
senior tag
Kipróbáltam, nekem ez így tökéletes is.
Minden lényeges dolgot kiír a telefonról, ingyenes, nincs reklám...
-
szabi__memo
nagyúr
Nekem xperia l-en mindenféle hibás értéket ír..
-
dani993
senior tag
Hiánypótló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windowst futtató PC-kről ismert rendszerdiagnosztikai program az ultramobil eszközöket is megtámadja.
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest