Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrnobody
tag
Nézd meg a File Manager+ alkalmazást. Nekem tetszett, de mindenkinek más az igénye. Tud apk-t telepíteni, van ftp, smb, cloud és még sok hasznos dolog. Ha zavar a reklámcsík az alsó részen, akkor a privát DNS beállítással meg lehet oldani, például a dns.adguard.com megoldja.
-
mrnobody
tag
Teljesen egyetértek! Felhasználás függő, hogy az 1 GB RAM mire elég. Nálam Pie alatt 1 GB RAM-mal a TV GO alkalmazás 5 perc után összeborult. Régi Android verziók esetén én 2 GB RAM alatt nem is állnék neki ROM-ot cserélni. A Moto X4-em 3 GB RAM-mal van szerelve, így még az Android 12 sem okoz gondot neki.
Időközben elkészültem egy másik írással, ami egy picit a LineageOS fogja bemutatni, de inkább arról az oldalról, ha nem használunk hozzá Gapps-ot.
Tervben van, hogy ezt követően a MinMicroG-ről írok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest